Ever After High
- mobe
- Kontakt:
Re: Ever After High
Właśnie się zastanawiam, czy to ten sam mold, a nawet jeśli nie, to jest baaaardzo podobny. Niemniej jednak, Team Raven.
- reiha
- Kontakt:
Pyza w dużej rozdzielczości
Wygląda jak skrzyżowanie Supermodel od Simby z Monsterką
Była już torba Różyczki..?

z marsmcflytrap.tumblr.com.
Wygląda jak skrzyżowanie Supermodel od Simby z Monsterką
Była już torba Różyczki..?

z marsmcflytrap.tumblr.com.
z http://mizz-mo-check-ma-flo.tumblr.com
https://www.spielzeug-schuette.de/spiel ... d.y=0&sa=1
According to a German Toy-Store website, Wave 1 of Ever After High will include: Apple White, Briar Beauty, Raven Queen, Madeline Hatter and a 2-pack Ashlynn Ella and Hunter Huntsman. They are up for pre-order already, but not with the doll pictures.
- Grażyna
- Kontakt:
A niech to! Liczyłam na Maddie
Muszę czekać do jutra
Co ciekawe, na niemieckiej stronie są wymienione dwie wersje lalek - Puppe Royal/Rebel i Puppe Schicksalstag. Ta druga seria jest droższa mniej więcej o siedem euro. Czyli pierwsza byłaby basikowa, a druga de luxe? Może w tych strojnych sukniach ze "ślubowania"?
-- 26 cze 2013, o 20:08 --
Z tego, co przetłumaczył Googiel, to we wrześniu i październiku lalki mają być promowane w wybranych sklepach (osiem sklepów wybranych na terenie Niemiec? Google czasami tłumaczy bardzo pokrętnie
), a dopiero w grudniu mają być ogólnodostępne na terenie całych Niemiec.
Skoro tak, to do Polski dotrą pewnie w lutym
Tak myślałam, że musi być dwupak ;-)reiha pisze:According to a German Toy-Store website, Wave 1 of Ever After High will include: Apple White, Briar Beauty, Raven Queen, Madeline Hatter and a 2-pack Ashlynn Ella and Hunter Huntsman. They are up for pre-order already, but not with the doll pictures.
Co ciekawe, na niemieckiej stronie są wymienione dwie wersje lalek - Puppe Royal/Rebel i Puppe Schicksalstag. Ta druga seria jest droższa mniej więcej o siedem euro. Czyli pierwsza byłaby basikowa, a druga de luxe? Może w tych strojnych sukniach ze "ślubowania"?
-- 26 cze 2013, o 20:08 --
Z tego, co przetłumaczył Googiel, to we wrześniu i październiku lalki mają być promowane w wybranych sklepach (osiem sklepów wybranych na terenie Niemiec? Google czasami tłumaczy bardzo pokrętnie
Skoro tak, to do Polski dotrą pewnie w lutym

- kenereri
- Kontakt:
- privace
- Kontakt:
One mi się O WIELE BARDZIEJ podobają niż monsterki... o rany, już mnie to boli 
- Mangalarga
- Kontakt:
Nieee... Nie chciałam Briar, a teraz już sama nie wiem.
Mój portfel już kwiczy :<
Mój portfel już kwiczy :<
- Pariflora306
- Kontakt:
Ten dwu pak to taki raczej niezbyt porywający

Może trochę głupie pytanie ale co ma kopciuszek do leśniczego ?
Intryguje mnie jednak inna sprawa mianowicie C. A Cupid
z info na wiki http://pl.everafterhigh.wikia.com/wiki/C.A._Cupid
wynika, że przeniosła się z Monster High do Ever after High.

W bajce EAH wygląda tak samo jak wersja z MH tak więc nasz drogi Mattel ma zamiar sprzedawać tą samą lalkę w innym pudełku czy zwyczajnie kto sobie kupił taką monsterkę to ma a jak nie to nie.
Jakby się jednak w to zagłębić to skoro stara Monsterka Cupid ma pasować do nowych lalek EAH to by wychodziło, że ich ciałka będą takie same.
Była już kiedyś taka sytuacja, że ta sama lalka nawet nie przebrana przeszła do innej serii lalek ?
Może trochę głupie pytanie ale co ma kopciuszek do leśniczego ?
Intryguje mnie jednak inna sprawa mianowicie C. A Cupid
z info na wiki http://pl.everafterhigh.wikia.com/wiki/C.A._Cupid
wynika, że przeniosła się z Monster High do Ever after High.

W bajce EAH wygląda tak samo jak wersja z MH tak więc nasz drogi Mattel ma zamiar sprzedawać tą samą lalkę w innym pudełku czy zwyczajnie kto sobie kupił taką monsterkę to ma a jak nie to nie.
Jakby się jednak w to zagłębić to skoro stara Monsterka Cupid ma pasować do nowych lalek EAH to by wychodziło, że ich ciałka będą takie same.
Była już kiedyś taka sytuacja, że ta sama lalka nawet nie przebrana przeszła do innej serii lalek ?
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/
- kenereri
- Kontakt:
Mam nadzieję, że postarają się z ich włosami, bo jednak mają te loczki. Oby to nie było siano
Obawiam się jeszcze łysego placka pod grzywą na koguta Raven. Mattelu, nie zawiedź 
- Arisu
- Kontakt:
Całkiem ładne są, chociaż spodziewałam się czegoś lepszego ;P. Briar wygląda na taką fajnie skrzywioną, ale nijak to nie pasuje do niej z serialu. Proooszę Mattelu, niech Maddie będzie brzydka, bo mój portfel już mnie boli 
- Mangalarga
- Kontakt:
W jednym z odcinków była mowa, że spotykają się w sekrecie - wydaje mi się, że Ashlynn należy do Royals, a Hunter do RebelsPariflora306 pisze:Może trochę głupie pytanie ale co ma kopciuszek do leśniczego ?
Kwestia Cupid była tu już poruszana - jej postać ma być łącznikiem między uniwersum MH i EAH.
- mobe
- Kontakt:
Cupid w EAH jest trochę 'łagodniejsza' nie ma czarnych łapek i stóp, wydaje mi się, że jej sukienka też jest trochę inna. Myślę, że jeśli będzie odgrywać w serialu jakąś dużą rolę, to może wydadzą ją przy okazji którejś tam z kolei serii.
Co do Huntera, to chętnie bym go obejrzała, jeśli będzie w pakiecie z Kopciuszkiem to już niekoniecznie. (skrycie liczyłam, że Cerise będzie z nim romansować, ale to chyba byłoby zbyt oczywiste)
Co do Huntera, to chętnie bym go obejrzała, jeśli będzie w pakiecie z Kopciuszkiem to już niekoniecznie. (skrycie liczyłam, że Cerise będzie z nim romansować, ale to chyba byłoby zbyt oczywiste)
- EvilCupcake
- Kontakt:
- nmin
- Kontakt:
Ja trochę nie w temacie, bo EAH śledzę jednym okiem, ale fajna ta Briar Beauty... Blondynka taka sobie, a ta pierwsza pokazana (Raven?) w ogóle mi się nie podoba.
Skubani wiedzą, że w grudniu najlepiej
We wrześniu w ośmiu najbardziej renomowanych sklepach Niemiec, w październiku druga odsłona, tym razem w tym właśnie sklepie ze strony internetowej oraz w innych dziewięciu wybranych, a w grudniu lalki będą osiągalne na terenie całych Niemiec.Grażyna pisze:Z tego, co przetłumaczył Googiel, to we wrześniu i październiku lalki mają być promowane w wybranych sklepach (osiem sklepów wybranych na terenie Niemiec? Google czasami tłumaczy bardzo pokrętnie), a dopiero w grudniu mają być ogólnodostępne na terenie całych Niemiec.
Skubani wiedzą, że w grudniu najlepiej
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- borze
- Kontakt:
Od grudnia wszędzie w Niemczech? Oooo, no to cudnie, akurat jak będę w domu na święta to będzie można je na żywo obczaić i zweryfikować na ile zdjęcia przekłamują ich pyzowatość ^^
- reiha
- Kontakt:
Niespodziewanie Różyczka jak na razie podoba mi się najbardziej
A po tym jak weszły odcinki spodziewałam się, że będzie najmniej interesująca
- -
Szkoda, że nie mogę napisać nowego posta
Buty Maddie

z http://scaryeverafterobsession.tumblr.com
Kupidyna zdecydowanie nie wygląda jak ta Monsterkowa. A ciałka na pewno będą takie same, wcześniej ktoś wrzucił zdjęcia monsterek ubranych w sukienki i buty everek.Pariflora306 pisze: W bajce EAH wygląda tak samo jak wersja z MH tak więc nasz drogi Mattel ma zamiar sprzedawać tą samą lalkę w innym pudełku czy zwyczajnie kto sobie kupił taką monsterkę to ma a jak nie to nie.
- -
Szkoda, że nie mogę napisać nowego posta
Buty Maddie

z http://scaryeverafterobsession.tumblr.com