Wiem, że to nie jest nawet prawdopodobne, bo chyba nic na to nie wskazuje, ale jestem w stanie wyobrazić sobie tą paskudę z otwieraną mordką i szeregami zębów.

,
, 

W sumie to masz racjęSzklanooka pisze:Taaak, po dwóch losowych projektach butów na pewno można wysnuć taką teorię... Ja bym uważała z takimi stwierdzeniami, bo jeszcze jakieś młode to przeczyta i na pingerze wybuchnie panika... okaleczanie za pomocą plastikowych noży... i takie tam![]()
Właśnie przeglądałam pobieżnie forum monsterkowe (straciłam historię przeglądarki, aaaAAAaaAAaAAaaAAA), i Człowiek-Hurtownik napisał, że Mattel dodał znak towarowy Tiki Twist, ale w kategorii gier karcianych. Nie wiem czy to ma coś wspólnego z MH, rozmowa wpłynęła po tym, jak ktoś zasugerował, że pod najmniejszym kartonikiem z Comic Conu może kryć się Tiki Man. To teraz my możemy pozmyślać, że wyjdzie kamienny łeb z grą karcianą w paczceGrażyna pisze: (widzę na niej coś, co przypomina głowę posągu z Wyspy WielkanocnejMamy w zanadrzu taką monsterkę? Czy będzie to Jane?)

Taaak, proooszę, Mattelu!reiha pisze: Ludzie porównali obcasy i wyszło im, że to rozmiar Nefery![]()
wyglądają na podobne do tychreiha pisze: 114. Abbey?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość