Ever After High

Wszystko o Everkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: Szklanooka »

Pudełkowy spam ciąg dalszy:

Obrazek
źródło

tył pudełka Briar:
Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Im więcej widzę tym mniej mi się podobają... Maddie wygląda jak jakiś pokraczny karzeł...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

dextella pisze:jabłuszko jest ładne ;_;
Prawda. Obrazek Proszę, czy mogę jutro wejść do sklepu i one już tam będą?
facebook.com/EverAfterHighDolls pisze:She was $36 dollars before discounts at Justice, and around $21 dollars after the 40% off, meaning they will be around $19.99-21.99 in stores.

Source: http://pixienovah.tumblr.com/ & Ashley N.
Patrząc po cenach na stronie Justice będą kosztować niewiele więcej niż Monsterki (te w większych pudełkach), bo przykładowo Scarisy czy Picture Day mają po $34 w regularnej cenie.

-- 3 lip 2013, o 23:56 --

Pierwsze porównanie z Monsterką!

Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

czy mi sie wydaje czy everki sa mniej patykowate?

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Też mi się tak wydaje. Już na pierwszych zdjęciach wyglądały jakby miały grubsze kończyny. Chudsze ciało nie utrzymałyby takiej pyzatej dyńki. xD

Zbliżenie na Briar:
Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nic nie rozumiem, nie potrafię powiedzieć czy mi się podobają, czy nie Obrazek Mam wrażenie, jakby miały za nisko twarz, jakby czoło było za wielkie, a broda za mała. Nie bijcie, ale Maddie na ciemniejszym zdjęciu przypomina mi małpkę :zawstydzony: Muszę je jeszcze trochę pooglądać, żeby zdecydować, czy chcę! czy wręcz przeciwnie...

Za to pudełka mają śliczne :serducho:

Recenzja Maddie na youtube - klik.

Stojak z bliska :P
Obrazek
z rayedelsol.tumblr.com

Obrazek
z themonsterhighdolls.tumblr.com

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Pierwsze recenzje na youtube:
Apple
Obrazek
Madeline
Obrazek

Everkowe ciałka podobają mi się bardziej, przy nich Monsterki wydają się być za chude.
Obrazek

I jest pierwsza aukcja na eBay'u - wychodzi 215 zł za jedną. LINK

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Szklanooka pisze: Everkowe ciałka podobają mi się bardziej, przy nich Monsterki wydają się być za chude.
Ale monsterki przynajmniej nie wyglądają jakby im się nogi zaczynały tuż pod biustem jak u Maddie. Maddie ma albo bardzo krótkie uda albo krótki, krępy tłów a'la Bratz - ani jedno ani drugie mi się nie podoba. Dobrze, że chociaż reszta ma ciałka wyglądające na bardziej proporcjonalne.

Jak na razie jestem na stanowcze "nie" - ten sam, nieudany mold dla wszystkich postaci, okropne skwaszone miny i gigantyczne czoła zdecydowanie nie mówią do mnie "kup mnie". O ile się nie okaże, że na żywo zyskują naprawdę dużo to nie zamierzam tracić na nie pieniędzy. (EDIT: I mówię to z przykrością, bo ciuszki i dodatki mają świetne)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

KiciaKocia pisze:Maddie ma albo bardzo krótkie uda albo krótki, krępy tłów a'la Bratz
Hmm, wydaje mi się, że to może być przez krój tej sukienki. Monsterki też wyglądają w niej trochę nieproporcjonalnie link, link.
Gość z yt mówił, że Maddie ma proporcje zbliżone do Howleen, no, ale musimy poczekać do gołych porównawczych fotek.
Co do głowy i czoła niestety masz rację, nie wyszedł im ten projekt... Myślę, że z grzywką wyglądałyby dużo lepiej. Pullipy też mają szeroką głowę u góry i źle wyglądają z odkrytym czołem.

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

To na pewno jest głupie pytanie, ale skąd koleś ma te lalki?
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Pariflora306 pisze:To na pewno jest głupie pytanie, ale skąd koleś ma te lalki?
Ze sklepu - w opisie filmików jest napisane skąd je ma i nawet po ile je kupił.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Pariflora306 pisze:To na pewno jest głupie pytanie, ale skąd koleś ma te lalki?
Jak na razie są w sprzedaży tylko w sieci sklepów Justice :)

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Raven! ObrazekWideo-recenzja:

Obrazek

Briar:
Obrazek

Wszystkie razem:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Chyba coraz bardziej "nie" niestety.
Trochę mi szkoda, bo ubranka i buty są cudowne, ale same lalki mają w sobie coś odpychającego.
Znam siebie, i wiem, że jeszcze nie jeden raz zmienię zdanie, dlatego powstrzymuję się od kategorycznych deklaracji. Muszę obejrzeć na spokojnie lalki na żywo.
Właściwie, to nie wiem, co o nich myśleć. Część mnie omdlewa z zachwytu nad starannością z jaką zaprojektowano i obszyto ubranka (na tle EAH MH jawi się niczym chińska tandeta), część płacze z żałości nad fatalnym stanem ich włosów. Dosłownie każda ma szczurze gniazdo :|

Wiecie co? To jest chyba jedyny aspekt mieszkania w Ameryce, którego zazdroszczę Amerykanom.
Wchodzisz rano do sklepu I WTEM! cała nowa linia lalek :D
Obrazek

Zablokowany