[EAH] Everkowe nowości
- Malina
- Kontakt:
Re: [EAH] Everkowe nowości
Gdyby chcieli obniżyć cenę, to już nawet mogliby wyrzucić stojak, a zachować zszyty kawałek szmatki, który robiłby za bluzkę. O artykulacji nie wspomnę - lalki za 5zł z Chińczyka mają lepszą. Zastanawiają mnie jednak jeszcze włosy. czy to, że dają się tak łatwo modelować nie znaczy, że zniszczą się po kilku fryzurach? 
- dollbby
- Kontakt:
- ShokoCat
- Kontakt:
Też się nad tym zastanawiałam. Skoro loka można zakręcić w 15 sekund tylko go zawijając, a potem rozprostować palcami, to te włosy muszą być wybitnie podatne na wszystko. Myślę, że dzieci będą bardzo szybko niszczyć te lalki.Malina pisze:Zastanawiają mnie jednak jeszcze włosy. czy to, że dają się tak łatwo modelować nie znaczy, że zniszczą się po kilku fryzurach?
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"
- reiha
- Kontakt:
już myślałam, że słuch o niej zaginął :p Raczej nie różni się od lalki ze zdjęć promocyjnych (może tylko brwi ma mniej ostre), ale wklejam i tak.

z https://instagram.com/p/-QOQBzkiLQ/
jeszcze jedno

z https://instagram.com/p/-QOQBzkiLQ/
jeszcze jedno
- ingrid
- Kontakt:
A ja tak szybciutko tylko przed snem z małym newsem. Widziałam dzisiaj w kerfurcie zestaw Holly i Poppy O'Hair, ten dwupak przeceniony z ok. 130zł na 49zł (z groszami chyba). Ja Everków nie zbieram, ale jakby ktoś poszukiwał, to myślę, że warto się załapać, lalka wychodzi po 25zł. Trochę się zszokowałam taką przeceną, myślę, że w innych sklepach tej sieci też powinny być w obniżce.
- takes
- Kontakt:
ojej nie moge się teraz zdecydować czy je kupić czy nie :c a kupię na pewno Holly dragon games.
- reiha
- Kontakt:
- takes
- Kontakt:
kurcze głupio myślę po 25zł to nawet na ooaka warto wziąć 
- ingrid
- Kontakt:
Reiha mogłaś mi powiedzieć, to wzięłabym Ci te Everki na zapas. Jakbyś się odkuła finansowo, to byśmy się rozliczyły, a ja bym sobie w międzyczasie pooglądała je trochę w pudle i pewnie by mi przeszło na ich punkcie. Właściwie, to i mi tej promocji było żal, nie zbieram Everek, jak mówiłam wiele razy, ale te są i urocze i w tej cenie śmiesznie tanie, nie mniej zanim się zdecydowałam, to dzisiaj już ich nie ma u mnie w markecie. Szkoda, że tak sobie przepadły echh, ale widocznie mam inne priorytety i podświadomość wygrała z kuszącym marketingiem.
A w kwestii tego błazna, to ona mi się podoba, jakbym ją spotkała okazyjnie, to pewnie ją wezmę, tak bez żadnej serii, dla samej lalki. Duży plus, że nie ma pyzatej mordki. Moldowane rajtki w tym przypadku mi nie przeszkadzają. Ona bardziej pasuje mi nawet do Monsterek, niż Everek.
A w kwestii tego błazna, to ona mi się podoba, jakbym ją spotkała okazyjnie, to pewnie ją wezmę, tak bez żadnej serii, dla samej lalki. Duży plus, że nie ma pyzatej mordki. Moldowane rajtki w tym przypadku mi nie przeszkadzają. Ona bardziej pasuje mi nawet do Monsterek, niż Everek.
- reiha
- Kontakt:
Znalazłam je schowane w swoim kerfurze i postanowiłam się zapożyczyć, ale otworzę je dopiero jak spłacę dług. Zostawiłam paragon, ale wolałabym ich jednak nie oddawać
Holly jest prześliczna, dużo ładniejsza od mojej wiosennej
Dżokerkę chyba sobie odpuszczę, o ile w ogóle będzie u nas dostępna (gdzie jest Amanita?!). Ładna, ale jakoś tak...
Pewnie gdyby nie dali jej tych malowanych rajtek, to byłaby masowo wykupywana na custom Kitty :p Dalej nie mogę przeboleć jej fioletowości.
- ingrid
- Kontakt:
Wiem, co to lalkowe wyrzuty sumienia, człowiek czuje się, jak nałogowiec, który obiecuje sobie ostatni raz, a później po kryjomu w desperacji powiela swoje kolejne ostatnie postanowienie
. Nie przejmuj się, lalki, to sztuka, warto na nie wydawać, przecież, to nie jest alkohol, ani papierosy, nie niszczysz zdrowia, a portfel się zregeneruje. Lalki zawsze można sprzedać, albo podziwiać latami. W życiu wiele rzeczy przemija, a lalki cieszą nas niezmiennie. Dobrze, że trafiłaś ten zestaw, bo uważam, że to naprawdę okazja i w przyszłości pewnie będziesz sobie dziękowała. Mogę Cię tylko pocieszyć, że ja też trzymam rachunki i lalki w pudełkach do momentu, aż uznam, że sytuacja napięcia nerwowego spada i mogę spokojnie wyjąć cudo na światło dzienne. Czasami po niespodziewanych lalkowych zakupach chodzę, jak zganiany pies, któremu poczucie winy, aż wylewa się z mordki
.
Jester nie wiem czemu, ale bardzo mi się podoba, może dlatego, że nie łączę jej z całą serią Everków. Ona wygląda trochę, jak z platformowej gry video i wiele mi się w niej podoba, moldowane rajtki nawet nie odstraszają. Myślałam o tym, aby kupić Apple z Legacy z tą okrągłą koroną i jakąś rycerkę, aby mieć królową, błazna i rycerza, tak po za serią Everek, ale nie wiem, czy zmieszę to w swoich priorytetach. Kiedyś chciałam uzbierać serię z Krainy czarów, Lizzie, Maddie, Kota, syna Alicji i królika, ale coś mi nie wyszło, ilekroć miałam nawet w promocji niektóre lalki w rękach, to je odkładałam na półkę, chociaż Lizzie z flamingiem w koronie bardzo mi się podoba.
Jester nie wiem czemu, ale bardzo mi się podoba, może dlatego, że nie łączę jej z całą serią Everków. Ona wygląda trochę, jak z platformowej gry video i wiele mi się w niej podoba, moldowane rajtki nawet nie odstraszają. Myślałam o tym, aby kupić Apple z Legacy z tą okrągłą koroną i jakąś rycerkę, aby mieć królową, błazna i rycerza, tak po za serią Everek, ale nie wiem, czy zmieszę to w swoich priorytetach. Kiedyś chciałam uzbierać serię z Krainy czarów, Lizzie, Maddie, Kota, syna Alicji i królika, ale coś mi nie wyszło, ilekroć miałam nawet w promocji niektóre lalki w rękach, to je odkładałam na półkę, chociaż Lizzie z flamingiem w koronie bardzo mi się podoba.
- reiha
- Kontakt:
Każda lalka jest tą ostatnią. KAŻDA.
Aż do następnej promocji
Troszkę cieszę się z tego, że te nowe serie nie podobają mi się tak bardzo, może będzie mi łatwiej dotrzymać postanowień
Te oczy
Taka sama wskoczyłaby mi do koszyka.

http://thateahguy.tumblr.com/post/13395 ... to-fix-the
Aż do następnej promocji
Troszkę cieszę się z tego, że te nowe serie nie podobają mi się tak bardzo, może będzie mi łatwiej dotrzymać postanowień
Te oczy

http://thateahguy.tumblr.com/post/13395 ... to-fix-the
- ingrid
- Kontakt:
Ciekawy repaint, ktoś odwzorował bardzo dokładnie bajkowy look, chociaż dla mnie i pierwotne wykonanie jest świetne. Joker, to jak na razie jedyna EAH, którą naprawdę kupiłabym chyba od ręki. Inne owszem są ciekawe, ale wciąż nie mogę się przemóc, by kupić jedną jakąkolwiek, zbierać całej kolekcji zamiaru nie mam, a ten Joker jest taki niezależny, podoba mi się po prostu pomysł na nią, kojarzy mi się z postacią z platformowych gier video.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Są zdjęcia nowych lalek na fb, płaczę... Co oni zrobili ze starymi postaciami. :C Co to mają być za moldy?!
*nowe bohaterki są natomiast ładne*
*nowe bohaterki są natomiast ładne*
- reiha
- Kontakt: