[EAH] Everkowe nowości

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
emry
Kontakt:

Re: [EAH] Everkowe nowości

Post autor: emry »

MajorMistakes pisze:Bunny, wersja filozoficzna: lalka plus pudełko, w którym znajduje się Królik Schrödingera .
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Oj. Właśnie uświadomiłam sobie, że Alistair (Alicja) wpadający do króliczej dziury jest... Hmm... Bardzo Freudowski :D

BTW, czy Bunny naprawdę jest taka strasznie niska? Wygląda na jeszcze mniejszą od Maddie, ale może mi się wydaje. I dziwne rzeczy dzieją się z kolorem butów: na arcie są raczej fioletowe, w pierwszej wersji różowe, w pudle - ani takie, ani takie. Chyba wolę fiolet, bo jak dorzucają róż do zestawu kolorów, to mnie trochę w oczy szczypie.
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Czasami cygaro to tylko cygaro ;)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Moldowane włosy? Geez, dlaczego?

Awatar użytkownika
LadyBarbarella
Kontakt:

Post autor: LadyBarbarella »

Podobno spodnie też moldowane.. jeśli to prawda - brak słów. Najpierw dają nam wypasione lalki, potem to odbierają.

emry
Kontakt:

Post autor: emry »

Moldowane włosy?!! *wściekły ryk*
Mattelu, to była jedyna seria, którą chętnie kupowałam, właśnie z powodu chłopaków. Mattelu, chyba właśnie spieprzyłeś sprawę.
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

oficjalne zdjęcia promocyjne tego czegoś
Obrazek
źródlo

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Hehe, a te zwierzaki, to nie najgorszy pomysł, nieźle zaprojektowane, ale oczywiście jako dodatek do pudełka z lalką w nie gorzej wytwornej kreacji. Wszystkie cztery przypadają mi do gustu, jakby ktoś w dalszej przyszłości się ich pozbywał, to bym je mogła przygarnąć, o ile mnie nie rozczarują w finalnym akcie.

Awatar użytkownika
LadyBarbarella
Kontakt:

Post autor: LadyBarbarella »

Nie podoba mi się w jakim kierunku wszystko zmierza... :/ uśmiechnięte moldy wyglądają bardzo tanio i sztucznie.

Awatar użytkownika
Lirbis
Kontakt:

Post autor: Lirbis »

Ja nie mogę odżałować tych moldowanych spodni i rajstopek. No kurczę rajstopki były jednym z moich ulubionych elementów w Everkach, dodawały im takiego uroku, nawet moja mama się zachwycała. Widzę, że rezygnują z detali na rzecz... no właśnie. Na rzecz czego? ;/
Tygrysie błysku w gąszczach mroku...

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5766B164 te zwierzaki beda oddzielnie sprzedawane. troche glupie posuniecie imo. pewnie beda zalegac na supermarketowych polkach

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

"He has molded pants and shoes are not removable. His jacket is one piece and his hair is plastic. FAIRY disappointed with the cheapness from this doll. I hope they do fix those issues before the actual doll releases. Good news is that he is keeping his charming smile and he shares the same skin tone as his brother Dexter Charming™, for those of you like me that will be switching his head."
Obrazek

Zawód na całej linii, zwłaszcza, że była to jedna z wyczekiwanych przeze mnie lalek. Dlaczego mattel uznał odwalenie takiej tandety za dobry pomysł?

Zostało też potwierdzenie, że jest on nową bestią w bajce Rosy, w lusterku widać jego odbicie po przemianie. Niestety nie mam jak dodać większej fotki, ale jest na tej samej stronie, której adres widać na zdjęciu z lalką.
Liczyłam na to, że jednak będzie z Lizzie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nie byłam na fb, ale MH arena ma przeklejone zdjęcie lusterka:
Obrazek

Ta lalka/figurka jest taka żenująca :C

EvilCupcake pisze: Liczyłam na to, że jednak będzie z Lizzie.
Shannon Hale, [i]A Wonderlandiful World[/i] pisze:“Hey, Lizzie,” said Cedar. “You know, I think I dreamed about you.”
Lizzie closed one eye, squinting at Cedar with the one that was painted with a smeared red heart.
“I am a princess of Wonderland. Many dream of me.” She sniffed. “But I think I dreamed of you, too.”

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

To brutalnie zabija moje otp, oby tumblr tego nie zobaczył, bo będzie identyczny spam jak przy Apple i Darling.

Korekta. Tumblr już tym żyje. XD

ODPOWIEDZ