Neytiri pisze:Świetne! Woow, wyglądają bardzo realistycznie. Szczególnie te drobne figurki konika, karuzeli, łopatka, nawet ołówek, są tak starannie wykonane, jak to zrobiłaś? Figurki Star Warsów widoczne na Twoim profilu na Flickr też wykonałaś własnoręcznie? ;D
Figurek szukałam już od dłuższego czasu

i dzięki wspaniałym osobom z Dollsforum dowiedziałam się że są one z zestawów micromachines
105_0602 by
WalnutSprout, on Flickr
Chciałam też kupić stateczki do kompletu ^_^ niestety obecnie zestawy są dość drogie, ale na OLX znalazłam pewnego pana który wyprzedaje część swojej kolekcji i udało mi się kupić figurki za bardzo fajną cenę. Spróbuję sama zrobić moje ulubione pojazdy ze SW ^_^ jak mi się nie uda to wtedy będę myślała nad innym rozwiązaniem.
CO do tych drobinek w postaci karuzeli, konika, łopatki to są to przemalowane przewieszki. Większość przewieszek kupuje na allegro w sklepie passionroom (polecam)
A ołówek i kredki to już tradycyjnie wykałaczka
-- 14 gru 2015, o 09:27 --
Balbinka pisze:Łopatka wymiata

Koniecznie wrzucaj więcej

Naprawdę się cieszę ze moje miniaturki się podobają :3 Jeśli komuś nie chciało by się wchodzić na Flickr to mam jeszcze pare zdjęć przyborów szkolnych i papierów do scrapbookingu ^_^
105_0614 — kopia (2) by
WalnutSprout, on Flickr
105_0616 — kopia (2) by
WalnutSprout, on Flickr
105_0618 — kopia by
WalnutSprout, on Flickr
105_0620 — kopia by
WalnutSprout, on Flickr
105_0621 — kopia by
WalnutSprout, on Flickr
105_0622 by
WalnutSprout, on Flickr