Willa pod Różą
- Balbinka
- Kontakt:
Re: Willa pod Różą
Kochana pięknie wyszło.
dach super, a te futryny i kafelki w łazience to po prostu mega profesjonalne wyszły. Gratuluję talentu i cierpliwości 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
...
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję! 
Dach prawie skończony, jeszcze komin został, bo już wczoraj (a właściwie dzisiaj) nie dałam rady wgapiać się w te "kamyczki". Zresztą i tak muszę podmalować pomiędzy nimi, bo z tym ciemnym brązem jest trochę za duży kontrast. Dzisiaj też prezent został wręczony nowej Właścicielce. Mamy już pierwszych lokatorów, choć nadal są pewne braki w wyposażeniu. Ale dobre duszki mi szepnęły, że u Dziadków pod choinką ma się coś tam znaleźć do kuchni i łazienki.

Dach prawie skończony, jeszcze komin został, bo już wczoraj (a właściwie dzisiaj) nie dałam rady wgapiać się w te "kamyczki". Zresztą i tak muszę podmalować pomiędzy nimi, bo z tym ciemnym brązem jest trochę za duży kontrast. Dzisiaj też prezent został wręczony nowej Właścicielce. Mamy już pierwszych lokatorów, choć nadal są pewne braki w wyposażeniu. Ale dobre duszki mi szepnęły, że u Dziadków pod choinką ma się coś tam znaleźć do kuchni i łazienki.
- lwica
- Kontakt:
Bardzo ładnie domek teraz wygląda
a córcia na pewno jest zachwycona prezentem.Bardzo pomysłowy i ślicznie zrobiony dach i nawet komin jest.Bardzo mi się również podoba,że pomieszczenia są podświetlone.Brawo,bo włożyłaś w ten domek mnóstwo pracy. 
- Soihime
- Kontakt:
Jest super ekstra! Aż zazdroszczę!
- Neytiri
- Kontakt:
Aż mi się przypomniały czasy mojego dzieciństwa, gdybym dostała tak wspaniały domek byłabym przeszczęśliwa
Córcia na pewno znajdzie przy nim wiele godzin świetnej zabawy 
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Wstępnie umeblowany domek po szybkich "porządkach", w których bardzo "pomagała" moja Córa.
Fryzury lalek to też jej dzieło...

- lwica
- Kontakt:
No teraz to już prawdziwy domek i wygląda przepięknie razem z mebelkami i lokatorkami.Gratuluję pomysłu i wykonania.
- Balbinka
- Kontakt:
Super. Teraz czeka Was wiele godzin wspaniałej zabawy
domek jest super, a Mała na pewno przeszczęśliwa 
There is no emotion, there is peace.
...
...
- azulla
- Kontakt:
Gdybym tylko miała miejsce
Gratuluję Ci pomysłu i wykonania
Sądząc po rozmiarach kuchni, którą ma też moja córa domek jest naprawdę duży..
Super
Gratuluję Ci pomysłu i wykonania
Sądząc po rozmiarach kuchni, którą ma też moja córa domek jest naprawdę duży..
Super
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję za miłe słowa. 
Wymiary domku to 110 cm długości na parterze, piętro (bez tarasu) i poddasze 80 cm, 40 cm głębokość, troszkę ponad 130 cm wysokości przy szczycie dachu. Także kawał mebla.
Wymiary domku to 110 cm długości na parterze, piętro (bez tarasu) i poddasze 80 cm, 40 cm głębokość, troszkę ponad 130 cm wysokości przy szczycie dachu. Także kawał mebla.
- Arima
- Kontakt:
Fenomenalny domek! Nawet światło jest różnej barwy, niby taki szczegół, a nadaje klimatu.
- aszeko
- Kontakt:
Śliczny domek, gratuluję! Widać, że poświęciliście dużo czasu na detale - te kafeleczki i oświetlenie - super.
Na pewno córeczka będzie się nim długie lata cieszyć, bo dzieci lubią naśladować codzienne czynności - u mnie się nawet synek domkiem siostry zainteresował i np. ostatnio podawał lalkom śniadanie, a potem szorował im zęby
. Więc teraz zabieram się za zrobienie dla niego farmy w stylu domku dla lalek.
Na pewno córeczka będzie się nim długie lata cieszyć, bo dzieci lubią naśladować codzienne czynności - u mnie się nawet synek domkiem siostry zainteresował i np. ostatnio podawał lalkom śniadanie, a potem szorował im zęby
lalkowydomek.blogspot.com
- Unsterblich
- Kontakt:
Przecudny domek
Nigdy nie widziałam ładniejszego, te wszystkie ze sklepu mogą się schować. Dobra robota!
- midorigami
- Kontakt:
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe komentarze! 
Niestety na razie nie mam żadnych nowości z placu budowy, bo poza jedną framugą nie udało mi się nic więcej zrobić. Doba jest zwyczajnie z krótka...
Niestety na razie nie mam żadnych nowości z placu budowy, bo poza jedną framugą nie udało mi się nic więcej zrobić. Doba jest zwyczajnie z krótka...