Rudy Królik pisze:"wchodzę i nabożnie nabywam"

Rudy Królik pisze:"wchodzę i nabożnie nabywam"

O jeżuMorrighan pisze:Jak szaleć już z przypinkami i koszulkami to co powiecie na naklejki na samochód? Ja i tak już jeżdżę multiplą i wszyscy dziwnie się na mnie patrzą, więc co mi tam
Bratz są takie podobne do Barbie...ciało ma proporcje podobne do lalki Barbie a nie do prawdziwej kobiety?
Ehm... Stylu Kamarzy nie trzeba kochać, ale jednak chyba są więcej niż "równie dobre".jewelsnake pisze: Ta kobieta zrobiła kawał dobrej roboty, nie spotkałam się z żadną polską artystką której prace na Bratz byłyby równie dobre.
My Bratz sisters by Kamarza by malkama, on FlickrJeszcze mały komentarz sprostowujący od Mirelli, jednej z bohaterek niesławnego artykułu:reiha pisze:Artykuł w Polityce - http://zazie.com.pl/wp-content/uploads/ ... blythe.pdf
[x]Mirella von Chrupek pisze:Co ja mogę dodać :) Jest to reportaż więc nie miałam możliwości wglądu i sprostowania jak to jest w przypadku wywiadów. Przeczytałam wątek na forum i nic więcej nie mogę powiedzieć oprócz tego, że się zgadzam w większości wypowiedzi ludzi, że artykuł jest pełen nieścisłoci a propos "kastomów", tej nieszczęsnej Hiszpanii, tego że mało osób zajmuje się robieniem lalek itd itp. Są także nieścisłości apropos mojego życia prywatnego :) Jeśli masz możliwość skomentowania tego na forum możesz przekazać innym, że nie ja takie banialuki opowiadałam, bo znam się na rzeczy. To co z Zazie zobaczyłyśmy na piśmie oszołomiło nas :) Więcej tam o nas i naszych problemach niż o lalkach :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość