Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: Annorelka »

Tak mnie naszło... czy ta coraz bardziej pomarańczowa skóra u Barbie to jakaś moda po wyborze Trumpa na prezydenta czy jak?

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Annorelka pisze:Tak mnie naszło... czy ta coraz bardziej pomarańczowa skóra u Barbie to jakaś moda po wyborze Trumpa na prezydenta czy jak?
Opaliła się po prostu dziewczyna na stoku, nie ma co szukać politycznych podtekstów xD :P

Natrafiłem na zdjęcia ownerskie nowej serii zapaśniczek, wydaje mi się, że korzystają z ciałka playlineowej WW:
ObrazekWWE new dolls by Eddie Santiago, on Flickr

Więcej zdjęć po kliknięciu w miniatury - nie są najlepszej jakości, to nie ma co spamować wszystkimi ;)

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Żartowałam z tym Trumpem, ale... jest najbardziej znaną pomarańczową osoba i barbie się nagle zrobiły pomarańczowe... trochę to podejrzane XD

Co do lalek-zapaśniczek, nie jestem pewna co do ciałka, bo Wonder Woman nie miała artykulacji w nadgarstkach, co nie?

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Szkoda, że nie ma na tym zdjęciu Wonder Woman :(
ObrazekBuff Ladies Comparison by RequiemArt.com, on Flickr
ObrazekWonder Woman by John Pickles, on Flickr

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Annorelka pisze:Co do lalek-zapaśniczek, nie jestem pewna co do ciałka, bo Wonder Woman nie miała artykulacji w nadgarstkach, co nie?
Rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, że playlineowe WW nie miały artykułowanych nadgarstków, spostrzegawcza uwaga :) Ale poza tym ogólny charakter ciałka wydaje się mocno zbliżony, jeżeli nie taki sam.

reiha, dzięki za porównawcze foty! :)

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

Wychodzi na to, że najbardziej zapaśniczo wygląda księżniczka She-Ra xD
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Niestety te zapaśniczki nie są w moim lalkowym typie i nie robią na mnie absolutnie żadnego pozytywnego wrażenia.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

W moim stylu też nie i ogólnie jestem zdziwiona, ze Mattel robi linię lalek do czegoś tak niszowego. W USA może ten sport jest popularny, ale u nas nie, lalki pewnie w ogóle nie dojdą... Jakby były tanio to bym kupiła, ale jakoś mnie nie kręcą. Na plus na pewno ubranka, wieloczęściowe i wyglądają na dobrze wykonane. Lepsze niż obecne Barbie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

nie do końca zgadzam się w kwestii ubranek, przypominają te od księżniczek Hasbro, czyli wszystko z jednego materiału z nadrukowanymi detalami. Chociaż to pewnie odzwierciedla styl prawdziwych strojów wrestilngowych, które muszą być elastyczne i nie mogą nikogo zranić wystającymi elementami. Chyba. Nie wiem, nie znam się.
W każdym razie wyglądają tanio i nie jestem nimi zachwycona.
Obrazek
źródło

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

A mi się podoba rudzielec.

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Post autor: roroDolls »

zeby jeszcze naparwde bylo tanie a nie wygladalo..
taka ruda obszyla bym zchecia..:-))

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

lwica Podzielam Twój brak entuzjazmu, też nie czuję na nie żadnego chcieja, a nawet muszę przyznać, że przeraża mnie obecna mania na punkcie umięśnionych kobiecych lalek. Świat idzie nie w tym kierunku co trzeba. Choć ruda faktycznie wpadła mi w oko, ale to głównie dlatego, że jest ruda. Mam do rudzielców słabość... :( I ma ładne spodnie.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Ruda jest ok, ale ogólnie nie na tyle, żeby jej gdzieś po Internetach wypatrywać.

Awatar użytkownika
Riv
Kontakt:

Post autor: Riv »

Mnie się podobają wszystkie poza tą z różowym pasemkiem, chociaż nie na tyle, żeby płacić za nie jakieś góry hajsu - dałabym nie więcej niż to, co za MtM. Przy których zapaśniczki w sumie nie wyglądają jakoś bardzo muskularnie. Chociaż dla mnie muskularne są panie z teledysku do "That's The Way" Dead or Alive, zapaśniczki uważam raczej za... przyjemnie mięsiste? Przynajmniej na żywo, lalki dodatkowo za trochę za chude. Tak czy owak, cieszę się, że to zawsze nowe ciałka - z tymi wszystkimi obecnie dostępnymi typami przy szyciu można się poczuć jak w najnowszym sezonie Project Runway. :D

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Mnie się te ciałka podobają, za wyjątkiem brzucha. Zadbane 40-stki :) W każdym razie w ubraniach, gdy widać obojczyki, nogi i wyrzeźbione przedramiona wyglądają całkiem ładnie. Edit, brzuch She-Ry mi się nie podoba, u zapaśniczki ten odsłonięty fragment wygląda ok.

ODPOWIEDZ