o, dziękuję za informacje

prawdę powiedziawszy z tymi Action Figures to wcześniej żadnej namacalnej styczności nie miałam

jeno tyle co ostatnio kiedy to wszystkie dostępne na Aliexpress ciałka poprzeglądałam, próbując się jakoś wizualnie chociaż w nich połapać... no sporo tego

więc może najwyższy czas nadrobić temat mniej wirtualnie
Pentesilea, ok rozumiem, nie kupować w przyszłości skór i lateksów

ale spokojnie, akurat w ubrankach i tak wolę luźniejsze fasony ;3
Manhamana, bardzo dziękuję za pomoc i zachętę do eksperymentowania

poprzeglądałam sobie recenzje na blogu, również tą z Starkiem i Wdową, no cudni są, tacy realistyczni

szkoda tylko, że nie uwieczniłaś przebiegu całej operacji na nogach

z drugiej strony to mógłby być materiał dość drastyczny i nie wiem czy bym go nerwowo zniesła

Co do mocowań łebka, jeśli coś nie gra zwykle tak długo kombinuję póty się delikwent jakoś trzyma i obraca ;D tak więc w razie czego z nieprzyjaźnie nastawioną materią ewentualnie popertraktujemy ;p ale jakby co nie wyszło, dopytam i wszelkie wskazówki docenię
Nagualini, dziękuję też za cenne informacjie

Co prawda co do tych skintonów to nie do końca jestem pewna czy mam się czuć pocieszona czy przestrzeżona

ale jakby co to wybieram to drugie ;D od biedy jak będzie ciemniejszy to posłuży pod łebki w neutralnym tonie czy inszym, u mnie się żaden odcień artykułowanego ciała nie zmarnuje więc w razie czego będzie czym obsadzić ;D Faktycznie, rączki to te panny mają pokaźne

może i przez te swoje gabaryty się też tak w oczy rzucają, pewno się trzeba po prostu przyzwyczaić

a, i totalnie trzymam kciuki za twój monitor!
Podsumowując, dobra kupuję

jak przypełznie pocztą za ten miesiąc z hakiem to najwyżej dam znać jak się sprawuje i czy się ilość odnóży zgadza