mam nadzieję ze dobrze wlepiłam i widać, swiezynka, jeszcze smierdzi silikonem.
resztę zdjęć porównawczych na bloguh ttp://sugartonner.blogspot.com/- tylko to blog dla dorosłych ,bo tam sa gołe lalki:)
Już sobie wyobrażam, co różne świntuchy będą robić z tak zginalnymi lalkami. Tiaaaa, nawet znam jednego który by chętnie wypróbował możliwości tego nowego "szkieletu"miumiu pisze:z nowości- nareszcie ktoś pomyślał ze "plastik jest fantastik "ale na miski a nie na szkielet lalki i zaprojektował - metalowy
http://www.ebay.com/itm/PHICEN-1-6-PLMB ... 417aec1a7a
plastikowy po prostu sie nie sprawdza, jedne stawy chodzą straszliwe cięzko i sie potrafiłą złamać a stawy kolanowe i łkociowe sie"wyrabiaja " i noga czy ręka już sie nie zgina, no i te bary kwadratowe,
nadal co prawda -cena jest w stosunku do- słonawa , ale stopy np są już fajniejsze,choc włosy nadal koszmar, nie wie czy tym razem zaryzykuję,kusi mnie ten szkielecik, ale studzi cena.
fascynują mnie zdjęcia promo, jak to jest ze potem dostajesz to samo ale nie to samo, no cud, tylko cud:)
Om nom nom nom! Już sobie wyobrażam, co ten wspomniany wyżej świntuch mógłby robić .... (tu można zrobić copy-paste z wcześniejszej wypowiedzi)miumiu pisze:z mych obserwacji wynika ze powolutku pojawiają sie już męskie lalki w silikonie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości