Dzięki <3reiha pisze:Grażyna pisze: Przy próbie zrobienia tego zdjęcia lalki wywróciły się 23423452345 razy (zgadnij co się stało z wisiorkiem?)
Chyba nadal ją chcę.
Czy ktoś się orientuje kiedy trzynastki mogą pojawić się w sklepach?
Dzięki <3reiha pisze:Grażyna pisze: Przy próbie zrobienia tego zdjęcia lalki wywróciły się 23423452345 razy (zgadnij co się stało z wisiorkiem?)

Reiha, piękne zdjęcia zrobiłaśreiha pisze: a ja wreszcie zrobiłam zdjęcie lagoonowej torby. (lagoonowy naszyjnik ciągle się przesuwa, a ja tego nie zauważam)
Tak, ona ma takie ustamobe pisze:Jane ma chyba takie usta, które lubię, albo mi się wydaje? Wiecie, z górną wargą bez rowka na środku.
Ależ widzieliśmy go, nawet mamy więcej jego zdjęć na forum. Prawie cała 128 strona tego wątku należy do Slow MoeMad-Telepath pisze:Tu go masz w zbliżeniu:mangusta pisze:A widzieliście Sloman “Slo Mo” Mortavitcha?
http://mangustowo.files.wordpress.com/2 ... 9036_o.jpg
Wrescie jakiś facet MH, do którego nie mam zupełnie zastrzeżeń
http://blogdolls.ru/wp-content/uploads/ ... %D0%BE.jpg

Ja te kły zauważyłam od razu, a zęby gòrne są bardziej wysunięte do przodu. Gdyby nie ta świetlista biel wyglądało by całkiem ciekawieMangalarga pisze:Na tym zdjęciu widać, że Clawdia ma wmoldowane kły!
Mi ten uśmiech jakoś nie przeszkadza, może się na nią skuszę.
Na pewno sobie wybielała, przecież ona jest z Hollywoodverrin pisze: Gdyby nie ta świetlista biel wyglądało by całkiem ciekawie
Przypomina mi wiecie kogo? Jakąś prowadzącą Talk Show. Z tym uśmiechem, kostiumikiem, idealna fryzurką i okularami.Lukrecja pisze:Na pewno sobie wybielała, przecież ona jest z Hollywoodverrin pisze: Gdyby nie ta świetlista biel wyglądało by całkiem ciekawie

Z tym różnie bywa, czasem wersje katalogowe/pierwowzory nieco się różnią od tego co Mattel puszcza na rynek,tak jak w przypadku Operetty Picture day,wersja promo ma zupełnie inną maskę niż lalka którą puścili na Europę i KanadęGrażyna pisze:I ma te ładne dłonie!
Ciekawa jestem, czy wersja ostateczna, która trafi do sklepów też będzie takie miała?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości