Taeyang

Wszystko o tych azjatyckich pięknościach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hamtaro_wielki
Kontakt:

Re: Taeyang

Post autor: hamtaro_wielki »

Stary_Zgred pisze:Hyhy i wykrzywiony jak foszek :D Ale ładność, om nom nom!
Zgredko poczekaj aż zrobię go na L :D

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

to dorzucę zdjęcie swojego ;) Niestety mam tylko trzy, bo jeszcze nie było okazji, żeby go obfocić, zrobię to jak go wystylizuję. ^^ (o ile wcześniej go nie sprzedam)
Obrazek

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Ale kolega ma czarujące spojrzenie. A jak go chcesz wystylizować?
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Brat bliźniak pozdrawia :) W związku z tym, że wschodni książę jest piękny niczym Pullip, u mnie został w całości zawłaszczony przez rudasa, który zazdrośnie go strzeże i nikomu nie daje się zbliżać :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

A mój chłopczyk jest już na WER Warszawa!!! Jutro, albo po jutrze powinien być już u mnie!!! Nie mogę się doczekać :jupi:
...

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Przepraszam, że post pod postem, ale albo nie mogę już go edytować, albo (ciemna masa) nie umiem.
W każdym razie mój chłopczyk przyszedł w piątek i jest śliczny, uroczy i wspaniały, ale... wypada mu ręka :(
Pewnie skończy się na obitsu, ale miałam zamiar na Dala zbierać teraz. Nic to... najpierw jeszcze spróbuję coś zaradzić na tę rękę... Ale moja radość znacząco zmalała... :|
...

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Balbinko, to normalne. One są tak dziadowsko zrobione, że co i rusz im coś wypada. U moich fikają głównie stopy :D I jeszcze mechanizm oczny się zacina. Taka już ich uroda. Są też obrzydliwie łamliwe - trzeba na to uważać. Ale poza tym, to piękne, piękne lalki! Wstaw zdjęcie swojego (będę się ślinić do kolejnej pięknoty)
Obrazek

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Jak tylko mu uszyję nowe gacie i bluzkę to wstawię :)
Co do odpadających kończyn to czytałam, że tak może być, ale miałam cichą nadzieję, że mnie to ominie...
...

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Balbinka pisze: Pewnie skończy się na obitsu, ale miałam zamiar na Dala zbierać teraz. Nic to... najpierw jeszcze spróbuję coś zaradzić na tę rękę... Ale moja radość znacząco zmalała... :|
Nie przejmuj się, z taką wypadającą łapką też będzie piękny. IMO, obitsu wygląda o wiele gorzej niż oryginalne ciałko Taeyanga - ja nie wymieniałam nawet chłopakowi, który złamał stopę.
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Mad-Telepath pisze:
Nie przejmuj się, z taką wypadającą łapką też będzie piękny. IMO, obitsu wygląda o wiele gorzej niż oryginalne ciałko Taeyanga - ja nie wymieniałam nawet chłopakowi, który złamał stopę.[/quote]

Dzięki za radę. W takim razie spróbuję powalczyć z tą ręką. :)
...

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Mojemu Haku pierwszemu a obecnie Paulince namiętnie wypadały stopy- posmarowałam oba gwinty klejem Magick, odczekałam stosowny czas żeby wyschło na amen i złożyłam lalka- niech mu teraz coś spróbuje wypaść :hyhy:

Obitsu też nie polecam rozpada się jeszcze bardziej i to dosłownie na części - mam dwa składaki hujoo na obitsu- ileż to razy coś zostało w ręce - jedyny plus ubrań nie trzeba rozpinać można rozłożyć ciałko na części :facepalm:
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Manhamana pisze:Mojemu Haku pierwszemu a obecnie Paulince namiętnie wypadały stopy- posmarowałam oba gwinty klejem Magick, odczekałam stosowny czas żeby wyschło na amen i złożyłam lalka- niech mu teraz coś spróbuje wypaść :hyhy:
Ba, tylko że oni mają stopy numer mniejsze od kajaka i czasem trzeba je wyjąć, żeby włożyć spodnie ;) (Jeden z moich ma tak z bryczesami.)
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

No ja moich nie przebieram - ale technicznie on nadal jest rozbieralny na części - magic to klej wodny, daje się usunąć bez szwanku dla tworzywa. Po dobrym wysuszeniu kleju praktycznie tylko uszczelnia :) Tagkou też kończyna wylatała jak zamek w tatowym karabinie a na magicku siedzi.

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

No to pierwsze niezbyt urodziwe fotki Pana Małeckiego. Pan Małecki jeszcze nie dorobił się imienia, ale został mężem Pani Aldony Małeckiej i tatą Małej Mi. Uszyłam mu ubranko, oczywiście w ręku, bo szyję jak Destruktor z Bułeczką śpią i trudno byłoby się do maszyny dokopać... Zdjęcia też wieczorem robione i w mało urodziwej scenerii, ale następnym razem postaram się lepiej :)

A teraz próba wklejenia miniaturki...

Obrazek

i drugiej

Obrazek

Udało się :)

A z ręką zawalczyłam tak, że wyjęłam ten śliczny barczek taki co to z ramienia wystawał i dzięki temu udało się dobrze wcisnąć rękę, bo jakoś z tym czymś się nie dawała dobrze wcisnąć. I teraz chłopakowi trochę ręka omdlewa, ale już nie wypada :)
...

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

No i dobrze, że się udało ogarnąć problem :)
Każdy sposób dobry!

ODPOWIEDZ