Co Ty opowiadasz! Toż to przyzwoite lalkowe fotki, a ostatnia, z dwiema lalkami jest bardzo udana, moim zdaniem, bardzo podoba mi się światło i kompozycja, nie masz najmniejszych powodów, żeby być dla siebie taką surowąreiha pisze:Lubię robić zdjęcia i podoba mi się, jak niektóre wychodzą, ale boję się że wszyscy obserwatorzy ode mnie uciekną, jak dalej będę wrzucać rzeczy tak okropnej jakości
Bratzillaz
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Re: Bratzillaz
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- dollbby
- Kontakt:
Przez Reihe porządam też lalki co jak morze wygląda!
- reiha
- Kontakt:
Dzięki
Zwykle nie lubię swoich zdjęć, a tutaj jeszcze musiałam ustawić ogromne ISO, więc wyglądają jak z telefonu, szczególnie to ostatnie bleh
Ale lubię je i tak.
W Fiannie nie przeszkadza mi ani jej brokatowość, ani zielonkawa skóra, jest prześliczna mimo to
Jak macie możliwość dorwania jej w niskiej cenie, to bierzcie. Nie wiadomo, czy wydadzą ją drugi raz (mam nadzieję, że tak!). Ale muszę przyznać, że jej kostium jest ohydny i wygląda na bardzo tani. Nie wiem czy po odczepieniu peleryny od ogona będzie się dało ją założyć drugi raz, a bez niej sukienka będzie jeszcze tandetniejsza. Już nie będę mówić o jakości srebrnych kolczyków. W codziennych ciuchach Fianna wygląda nieporównywalnie lepiej
Blue Lagoon by Nataloons™, on Flickr
Servin' Up Fish. Tuna On A Platter. by Bratzjaderox™, on Flickr
(już nie narzekam na swoje filtry
)
Moja desperacko potrzebuje nowych ubrań XD
Czy było już spamowane ooaczą Jade z tej serii? https://flic.kr/p/p4KBhv

W Fiannie nie przeszkadza mi ani jej brokatowość, ani zielonkawa skóra, jest prześliczna mimo to
Blue Lagoon by Nataloons™, on Flickr
Servin' Up Fish. Tuna On A Platter. by Bratzjaderox™, on Flickr(już nie narzekam na swoje filtry
Moja desperacko potrzebuje nowych ubrań XD
Czy było już spamowane ooaczą Jade z tej serii? https://flic.kr/p/p4KBhv
- LuLu
- Kontakt:
Przepiękna jest ta Twoja! Nie mogę się napatrzeć na ten makijaż 
A co do z ooaczonej Jade - również strasznie mi się podoba! Te włosy jej idealnie pasują.
A co do z ooaczonej Jade - również strasznie mi się podoba! Te włosy jej idealnie pasują.
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- KiciaKocia
- Kontakt:

Mały ruch w tym temacie, więc wrzucę fotkę mojej najnowszej dwójki :3
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Srebrny rożek wygląda dużo lepiej niż niebieski
Pasuje do kolczyków po przebraniu (kto chciałby ją trzymać w tym okropnym ogonie?!). Chciałabym, żeby wydali Fiannę bez tej świecącej skóry, wtedy mogłabym postawić ją na półce
Stojak od Novi Stars wystarczająco mnie denerwuje, a co dopiero cała lalka.
Martwi mnie brak informacji o nowych seriach
Martwi mnie brak informacji o nowych seriach
- KiciaKocia
- Kontakt:
Rożek jest bladoróżowy a nie srebrny. Przyznam, że na początku nie byłam do niego przekonana, ale jakoś się przyjął. (Ciekawostka, cała czwórka moich Bratzilli ma rożkowe kapelusze XD) Osobiście ogon mi się podoba, ale od samego początku zaplanowałam sobie, że ją przebiorę w ten fashion pack. (Który, swoją drogą, czekał na Fiannę ponad dwa lata, bo kupiłam go jak się tylko Fianna i bratzillowe ubranka pojawiły w TK Maxxie, ale na Fianne forsy mi już nie starczyło a potem ją wykupili jak już nazbierałam na nią pieniądze XD)
Nie chcę cię smucić, ale raczej już nie będzie nowych serii Bratzilli - seria umarła śmiercią naturalną, niestety.
Nie chcę cię smucić, ale raczej już nie będzie nowych serii Bratzilli - seria umarła śmiercią naturalną, niestety.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- dollbby
- Kontakt:
Kupiłem sobie właśnie tą samą ciemną co Kicia
Jest piekna!
- reiha
- Kontakt:
Kupiłam niedawno Yasminę, bo była cudownie zielona
ma włosy dobrej jakości
wahałam się przed kupnem, bo mam jeszcze pierwsze wydanie, ale boję się ją ruszać żeby nie popsuć fryzury
bolerko chyba jest zszyte, więc rozebranie też za bardzo nie wchodzi w grę.

(światło odbiło się na pomadce. tak strasznie zmarzłam wtedy, czy kiedyś będzie jeszcze ciepło?)
Yasmina z całej tej serii ma najmniej dodatków
inne lalki mają kolczyki i okulary, a jej dali tylko maskę? okular na patyku?
szkoda.
przy okazji zajrzałam do swoich poprzednich lalek (coś je zafarbowało?!@?!@?!@), więc Jade dostała spontaniczne zdjęcie (ostatnio robię tylko takie
). Mam bardzo mieszane uczucia względem jej.

(światło odbiło się na pomadce. tak strasznie zmarzłam wtedy, czy kiedyś będzie jeszcze ciepło?)
Yasmina z całej tej serii ma najmniej dodatków
przy okazji zajrzałam do swoich poprzednich lalek (coś je zafarbowało?!@?!@?!@), więc Jade dostała spontaniczne zdjęcie (ostatnio robię tylko takie

- dollbby
- Kontakt:
Boże... marzenia się spełniają. Pare komentarzy wyrzej marzyłem, o "pannie jak morze", a teraz ją mam <3 Dorwę jeszcze chyba Jasminę bo też jest nieziemska <3
- reiha
- Kontakt:
panna jak morze jest przegenialna
którą wersję Jasminy chcesz?
- dollbby
- Kontakt:
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Nawróciłam się. Dlaczego robię to zawsze, kiedy sława jakichś lalek już zatęchnie?
Mimo to cieszę się bardzo, że mi się udało jedną klatkową panienkę w sieci złowić. Nie myślałam, że one mogą być takie ładne - zdjęcia w pudełkach bardzo przekłamywały rzeczywistość.

- Pokrzyva
- Kontakt:
Gdyby ktoś jeszcze polował na Bratzillaz to jest na All, choć włosy średnie na oko
http://allegro.pl/lalka-bratz-jak-monst ... 1063.html#
Nie znam sprzedawcy, sama zastanawiałam się nad kupnem, ale mi się nie chce
Więc wklejam, może komuś się przyda.
http://allegro.pl/lalka-bratz-jak-monst ... 1063.html#
Nie znam sprzedawcy, sama zastanawiałam się nad kupnem, ale mi się nie chce
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- Tsundere
- Kontakt:
Ja pękłam. Kupiłam dwie:) (ten link nie działa, ale na allegro dalej są)