Cloetta Speletta custom by Carmazin, on Flickr
Cloetta Speletta custom by Carmazin, on FlickrDziękuję! moja Bratzilla ma powiększone oczy, myślę, że robią dobrze temu moldowi bo w oryginale są strasznie wąskie. Piegi faktycznie wyszły mi dość mocno, ale będę jeszcze piegowacić ciałko to może to wrażenie trochę zmalejeAnnorelka pisze:Kolejna świetna lalka!Mam jedną Bratzillę i za bardoz nie wiem co z nią zrobić, to w moim odczuciu "trudne" lalki do przemalowania, stylizacji... Twoja jest super. Jedynie piegi moim zdaniem trochę za mocne/za bardzo widać, ze to farba.
Myszka też fajna, choć samą lalkę niezbyt lubię, zawsze lubiłam myszorki i po miniaturkach myślałam, ze Monsterkowa Mysza będzie lepsza, nie lubię tej jej włochatości... Ale Twoja i tak jest urocza!
Cieszę się, że Ci się podoba <3 hmm, oczko może faktycznie trochę uciekło, ale nie jest na stałe, więc można poprawićPentesilea pisze:Śliczna stylizacja, myślę, że wyciągnęłaś z tej lalki milion procent względem oryginału.Ogromnie podobają mi się oczy, tylko mam wrażenie, że jedna źrenica ciut "ucieka". Włoski wyglądają bosko. Piegi pasują. Jedynie zmieniłabym usta, żeby nie było widać ząbków, ale nie wiem w sumie, czy by się w ogóle dało.
Ogólnie ślicznota.
I sukieneczka przeurocza!
Absinthe fairy wip by Carmazin, on Flickr
Absinthe fairy wip by Carmazin, on FlickrCieszę sięElka pisze:Juz mi się podoba. Zakochałam się w tych rzęsach.
em... czyli jak? XD bo nie wiem. Podeślesz zdjęcie?EvilCupcake pisze:haha bez oczu wygląda prawie jak siostra mojej starej Venus
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość