Muszę uzbierać 268 dolców na to cudo plus gałki oczne za 8 i jakiś wig.
A co ja robię?
Otóż, wydałam ponad 2 stówy na 2 baśki kolekcjonerskie.... KILLMENAOW

O to to. Fairyland. Właśnie mnie ten mój kawał żywicy trochę przytłacza, chyba lepiej się jednak dogaduję z towarzystwem nieprzekraczającym czterdziestu-kilku centymetrów... Fairyland mnie kręci, bo ma cudowną opcje a la carte, gdzie można sobie skomponować lalkę jaką się chce i podobno ciałka z linii Active cudownie pozują... więc jakbyś, coś, kiedyś, to ja się chętnie piszę na wspólne zamówienieMangalarga pisze:Od dawna wzdycham po cichu szczególnie do lalek Fairylandu, może wreszcie się zdecyduję
A jeszcze w tym roku dodali nowe ciałko dla Minifee - Moe Line. Jest troszkę niższe (ok. 38 cm z głową), ma szersze biodra i większe piersi (dwa rozmiary - jak dla mnie większe są już za duże). I chyba pozuje równie fajnie, jak Active Line. I też jest w opcji a la carte!Szklanooka pisze:O to to. Fairyland. Właśnie mnie ten mój kawał żywicy trochę przytłacza, chyba lepiej się jednak dogaduję z towarzystwem nieprzekraczającym czterdziestu-kilku centymetrów... Fairyland mnie kręci, bo ma cudowną opcje a la carte, gdzie można sobie skomponować lalkę jaką się chce i podobno ciałka z linii Active cudownie pozują... więc jakbyś, coś, kiedyś, to ja się chętnie piszę na wspólne zamówienieMangalarga pisze:Od dawna wzdycham po cichu szczególnie do lalek Fairylandu, może wreszcie się zdecyduję

Z ciekawości - jeśli miałabyś zamawiać, to kiedy (tak orientacyjnie)? Bo skoro zasugerowałaś opcję wspólnego zamówienia...Szklanooka pisze:Całe szczęście mam jeszcze dużo czasu, żeby się zastanawiać którą wybrać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość