Lalki firmowane logo "Disney"

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Lalki firmowane logo "Disney"

Post autor: reiha »

kapelusznik od ds
ObrazekMad Hatter by Violet Lightning, on Flickr

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Ojoj, jak to słabo wygląda... Cięcie kosztów we wszystkich firmach?

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

trujewszczak pisze:Ojoj, jak to słabo wygląda... Cięcie kosztów we wszystkich firmach?
To jest standardowe męskie ciałko od DS ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Uuuuuuuuuuu, straszna Lipa. Te ciałko nie tylko jest standardowe, ale i natury dyskusyjnego piękna, co więcej, taki standard, to chyba multi powszechny standard, skoro używa się go dla Gastona, Jafara, Kapelusznika, chyba każdego możliwego księcia, a co tam mogliby i użyć go dla Urszuli, czy Królowej Macochy, jaka to różnica ?

Awatar użytkownika
Ner
Kontakt:

Post autor: Ner »

ingrid pisze:Uuuuuuuuuuu, straszna Lipa. Te ciałko nie tylko jest standardowe, ale i natury dyskusyjnego piękna, co więcej, taki standard, to chyba multi powszechny standard, skoro używa się go dla Gastona, Jafara, Kapelusznika, chyba każdego możliwego księcia, a co tam mogliby i użyć go dla Urszuli, czy Królowej Macochy, jaka to różnica ?
Proponowanie z rana piwa jest strasznym nietaktem, więc masz ode mnie kufel maślanki mrągowskiej za wyrażenie bardzo trafnego zdania :D
Strasznie żałuję, że postacie z bajek (nawet wśród królewien) są równego wzrostu i postury, a różni je od siebie tylko twarz i sukienka. A wśród mężczyzn przecież są tam jeszcze większe różnice...

Mimo, że moje pierwsze wrażenie, po zobaczeniu kapelusznika też było słabe, chciałabym jednak przyjrzeć się jego twarzy w lepszym świetle i pomacać materiał stroju. Składa się ze sporej ilości oddzielnych elementów, nie są ze sobą perfidnie zszyte.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

hehe, lubię mleczne rozkosze xD

Ciuszki lalkowi dali niezłe, buźka też wygląda niczego sobie, ale ciałko mogliby dać bardziej fikuśne, chociażby dlatego, że te standardowe jest czerstwe.

Heh, gdyby tak zrobili większe zróżnicowanie i dodali wreszcie Kidę, Megarę, Jane, to już byłaby chyba rozpusta.

Awatar użytkownika
Milla
Kontakt:

Post autor: Milla »

Wiecie gdzie kupić te lalki Alice Through the Looking Glass. Na allegro są w strasznych cenach. A na disneystore są za jedyne 18$ :cwaniak: tylko że nie wiem czy się opłaca tam zamówić i czy w ogóle się da do Polski. O.o (nigdy nie zamawiałam z zagranicy :zawstydzony: )
Strasznie mi zależy :beczy:

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Milla pisze:Wiecie gdzie kupić te lalki Alice Through the Looking Glass. Na allegro są w strasznych cenach. A na disneystore są za jedyne 18$ :cwaniak: tylko że nie wiem czy się opłaca tam zamówić i czy w ogóle się da do Polski. O.o (nigdy nie zamawiałam z zagranicy :zawstydzony: )
Nawet jeśli wysyłają, to cena za wysyłkę wyjdzie kosmiczna.
Obrazek

Awatar użytkownika
Milla
Kontakt:

Post autor: Milla »

astridnat pisze:
Milla pisze:Wiecie gdzie kupić te lalki Alice Through the Looking Glass. Na allegro są w strasznych cenach. A na disneystore są za jedyne 18$ :cwaniak: tylko że nie wiem czy się opłaca tam zamówić i czy w ogóle się da do Polski. O.o (nigdy nie zamawiałam z zagranicy :zawstydzony: )
Nawet jeśli wysyłają, to cena za wysyłkę wyjdzie kosmiczna.
Tak sprawdziłam 102$ za samą wysyłkę ... :zly:

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Zawsze możesz się przejechać na wycieczkę do Rotterdamu, tam mają Disneyowski sklep, ale w sumie nie jedyny w regionie, z lalkami, jakąś porcelaną i podobnymi gadżetami. Wiem, że tam bywały takie smaczki, jak np. seria z Krainy Oz, czy cała kolekcja Frozen. Nawet jeśli lalek nie ma na stronie, nie znaczy, że nie ma ich w sklepie. Ceny różne, ale średnio za nowość w typie playline chcieli coś ok 30 euro. Ja niestety na razie w Holandii nie bywam, w innym przypadku pewnie bym Ci wzięła taką disney store Alice na zapas.

Podrzucam link do sklepu, nie mniej lalek Alicji się na stronie nie doszukałam, ale myślę, że je tam mają, lub będą mieć, albo już mieli.

http://www.collectorscompany.com/search?keywords=alice

Wysyłka z Holandii, ubezpieczona, to koszt ok. 80zł, zawsze możesz zadzwonić, napisać, jakby lalka kosztowała 30 euro i wysyłka standardowe 20 (wątpię, aby więcej), wtedy miałabyś tę lalkę za ok. 200zł

Pozdrawiam :>

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Masz kogoś w Wielkiej Brytanii? Można zamówić tam, a ktoś przy okazji wizyty w Polsce Ci przywiezie. Bo tak do Polski, to prawie 20 funtów wysyłka kosztuje.
http://www.disneystore.co.uk/characters ... on#/page/2

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Chciałam zaproponować właśnie pośrednictwo w kupnie z UK, ale na razie jest opcja tylko wysyłki międzynarodowej, nie wiem kiedy znów będę w Polsce :( Royal Mailem (tutejsza poczta) zeny zaczynają się od 12,50 funtów.

I pytanie, czy interesuje się wersja DS czy Jakks :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Elena of Avalor i pierwsze zdjęcia lalki Moany (artykułowana to od Hasbro bodajże)
Obrazek
2016 WL -- Elena & Moana by Bubbles C., on Flickr
Obrazek

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Moana i jej towarzysz przypadają mi do gustu, ale Elena od Hasbra już kompletnie nie, za to Elena od disney store jest cudna i ją z czasem chciałabym nabyć do kolekcji. Bardzo przykra sprawa, że U Mattela stracili licencję, gdyby zrobili Elenę na wzór starszej Jasminki, to byłaby pewnie perfekcyjna.

ODPOWIEDZ