nie znalazłam takiego wątku
Wrzucajcie swoje Stacie
Ja odkopałam i umyłam moją Gymnast Stacie, niestety w słabym stanie, za dzieciaka bardzo ją lubiłam. Włosy były kiedyś grube i piękne platyna blond. Teraz są strasznym pomarańczowym siankiem buty zgubione ale gdzieś mam jej drążki ale też z tylko jedną poprzeczką.
Stacie to wciąż Stacie tylko dołożyli jej ADHD ale zabrali artykulację
Nigdy nie miałam jej lalki. Pozostałe siostry owszem, ale ta jakoś mi się nie trafiła.
Mam trzy Stacie. Jedną z kompletu Sharin' Sisters, drugą z tego samego okresu, ale nie wiem dokładnie, która to jest, trzecia to ten najnowszy mold na hybrydowym ciele Skipper.
Annorelka pisze:Zawsze chciałam mieć tą starsza, pajacykową Stacie, obojętnie która, są urocze! Bardzo bym chciała wznowienie pomysłu jako mini Made to move!
O tak! To byłby genialny pomysł Skoro wraca dawny mold Teresy, to może przypomną sobie też o Stacie. I wydarzą ją wraz z innymi wiekowo siostrami jako Made to Move.
Neytiri pisze:Jaka urocza! I nawet miała artykulację? Ta średnia siostra z najnowszych serii wciąż ma na imię Stacie czy też ją przechrzcili?
Przechrzcili. Dawniej dumnie dzierżyła imię Tutti i miała brata bliźniaka Todda.
-- 22 lip 2017, o 23:05 --
Też mam Stacie. Z serii Sister's fun day. Fajna, tylko artykulacja pozostawia wiele do życzenia, bo przy niej ModelMuse to sportsmenki. Jak wrócę do Polski to wstawię zdjęcia.
Po przerwie wracam do blogowania: szycie-i-takie-tam-lalki.blogspot.com !
,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett