Stacie

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Stacie

Post autor: takes »

nie znalazłam takiego wątku
Wrzucajcie swoje Stacie :D

Ja odkopałam i umyłam moją Gymnast Stacie, niestety w słabym stanie, za dzieciaka bardzo ją lubiłam. Włosy były kiedyś grube i piękne platyna blond. Teraz są strasznym pomarańczowym siankiem :( buty zgubione ale gdzieś mam jej drążki ale też z tylko jedną poprzeczką.

Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Re: Stacie

Post autor: Neytiri »

Jaka urocza! :D I nawet miała artykulację? Ta średnia siostra z najnowszych serii wciąż ma na imię Stacie czy też ją przechrzcili?

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

Stacie to wciąż Stacie tylko dołożyli jej ADHD :D ale zabrali artykulację :/
Nigdy nie miałam jej lalki. Pozostałe siostry owszem, ale ta jakoś mi się nie trafiła.
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Mam trzy Stacie. Jedną z kompletu Sharin' Sisters, drugą z tego samego okresu, ale nie wiem dokładnie, która to jest, trzecia to ten najnowszy mold na hybrydowym ciele Skipper.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Zawsze chciałam mieć tą starsza, pajacykową Stacie, obojętnie która, są urocze! Bardzo bym chciała wznowienie pomysłu jako mini Made to move!

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Annorelka pisze:Zawsze chciałam mieć tą starsza, pajacykową Stacie, obojętnie która, są urocze! Bardzo bym chciała wznowienie pomysłu jako mini Made to move!
O tak! To byłby genialny pomysł :D Skoro wraca dawny mold Teresy, to może przypomną sobie też o Stacie. I wydarzą ją wraz z innymi wiekowo siostrami jako Made to Move.

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

Uuu to by była świetna seria.

Awatar użytkownika
Łucja - Puca
Lokalizacja: Polska, Kujawsko-Pomorskie, Toruń / Kiedy indziej: Polska, Pomorskie, Sztum
Kontakt:

Post autor: Łucja - Puca »

Neytiri pisze:Jaka urocza! :D I nawet miała artykulację? Ta średnia siostra z najnowszych serii wciąż ma na imię Stacie czy też ją przechrzcili?
Przechrzcili. Dawniej dumnie dzierżyła imię Tutti i miała brata bliźniaka Todda.

-- 22 lip 2017, o 23:05 --

Też mam Stacie. Z serii Sister's fun day. Fajna, tylko artykulacja pozostawia wiele do życzenia, bo przy niej ModelMuse to sportsmenki. Jak wrócę do Polski to wstawię zdjęcia. :)
Po przerwie wracam do blogowania: szycie-i-takie-tam-lalki.blogspot.com !

,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett

ODPOWIEDZ