Z Azjatyckich przedstawicielek, to wyszły raczej tylko: Idę od północy, Korea( chyba 2 wydania), Japonia (kilka wydań, przynajmniej z 5), Chiny (ok. 4 wydania), dalej w dół Indochiny Tajlandia (raczej 1 wydanie), Malezja (jedno starsze wydanie), Kambodża (jako księżniczka, więc pewnie przed rewolucją), Nie jestem pewna, ale chyba Singapur raz jeden, Sumatra-Indonezja też chyba jedno wydanie, Indie (kilka wydań, przynajmniej 5, a nawet i więcej), Filipiny Raczej jedno wydanie, Księżniczka Pacyfiku, Starsze wydanie Polinezja i Hawaje USA walizkowa.
Mogliby odświeżyć temat Korei, dorzucić Nepal właśnie, Wietnam, Laos, Birmę/Myanmar ( w sumie stamtąd pochodzi chyba nawet główna projektantka Linda), Singapur.
Z wydań z warkoczykami mam jeszcze Princess of the Nile, którą nabyłam za ok. 10zł, nagą i brudną (już przeszła kwarantannę) Jakby ktoś miał outfit na zbyciu, to jestem na niego chętna

. Chyba tylko ona i Inkaska miały takie fryzury i zastanawiające, ponieważ Egipt oraz Indian ameryki południowej wiele wbrew pozorom łączyło, jak piramidy, kult słońca, czy rytuały.