DC SuperHero Girls
- EvilCupcake
- Kontakt:
Re: DC SuperHero Girls
Ingrid nie wiem czy nie podeszłaś do tego zbyt poważnie. 
- Chale
- Kontakt:
Starfire w pudełku
Wygląda... ciekawie, ale kartonowo. Żadnego charakteru ani potencjału w niej nie widzę niestety (ona ma fioletowe brwi, czy już jestem ślepa?)
Czekam na Catwoman, może ona będzie miała w sobie to coś
Wygląda... ciekawie, ale kartonowo. Żadnego charakteru ani potencjału w niej nie widzę niestety (ona ma fioletowe brwi, czy już jestem ślepa?)
Czekam na Catwoman, może ona będzie miała w sobie to coś
- EvilCupcake
- Kontakt:
Powiedziałabym, że takie śliwkowe. Też liczę na Catwoman, ale mam nadzieję, że nie pójdą na łatwiznę i nie wmoldują jej całego stroju na stałe...
- Chale
- Kontakt:
W sumie miło by też było gdyby wydali Katanę nie tylko w wersji exclusive 
- ingrid
- Kontakt:
U mnie ani jedna z DC nie pojawiła się jeszcze w zbiorze. Na początku liczyłam na Wonder Woman, ale się rozmyśliłam, później skupiłam uwagę na Super Woman i w sumie to chyba właśnie ona najbardziej przypada mi do gustu. Bluszcz i Harley są bardzo ciekawe, w sumie Harley jest dość oryginalna, a najmniej podoba mi się ciemnoskóra. Najnowsza zapowiedziana gwiazda ma bardzo ładne włosy i jako lalka w tej gorącej odsłonie prezentuje się ciekawe, chociaż uczciwie przyznam, że żadna z tych wszystkich bohaterek nie ujęły mnie do tego stopnia, że chciałabym je kupić. Może nie lubię tematu DC, może proporcja lalek mi nie pasuje, bądź stroje i akcesoria, nie wiem.
Kotka brzmi ciekawie, ciekawe, czy to będzie wybitnie udany projekt. Ciekawe, czy zrobią jakiś facetów z tej serii.
- takes
- Kontakt:
powiem, że byłam rozochocona tą serią ale, że wylądowała u mnie kolekcjonerska WW, to mi całkiem przeszło. Te są fajne, ciekawe i mają ekstra ciałko ale są wielkie.. Podejrzewam, ze wyląduje u mnie tylko Hawkgirl jeśli w ogóle ją wypuszczą. za to chętnie siostrzenicy kupie przy okazji którąś.
- WalnutSprout
- Kontakt:
Kupiłam dzisiaj Batgirl co prawda ciałko ma super, wydaje się naprawdę solidne. Niestety totalnie zepsuli jej główkę
z jej włosó wyciągnełam klejowego gluta z pasemkiem włosów a w głowie dziewczyna ma powbijane takie plastikowe bloce którymi nieraz spina się skarpetni na sprzedaż
żeby je usunąć będę musiała zdjąć jej główkę. Bolce miałą zamontowane tylko po to żeby utrzymać jej maskę w miejscu. (chociaż maska w miarę sama trzyma się twarzy)
Co do maski ... to uszkodziła buzię mojej Baśki. Biedna Barbara wygląda teraz jakby miała bliznę na twarzy ( chociaż może to doda jej trochę charakteru) Nie wiem narazie jak się za nią zabrać
Lalka kosztowała mnie 79 zł w Auchan. Moim zdaniem nie jest warta swojej ceny, ale będę polować na używane lale z tej serii ze względu na moją słabość do DC
Co do maski ... to uszkodziła buzię mojej Baśki. Biedna Barbara wygląda teraz jakby miała bliznę na twarzy ( chociaż może to doda jej trochę charakteru) Nie wiem narazie jak się za nią zabrać
Lalka kosztowała mnie 79 zł w Auchan. Moim zdaniem nie jest warta swojej ceny, ale będę polować na używane lale z tej serii ze względu na moją słabość do DC
- Soihime
- Kontakt:
Ja dostałam w piątek na imieniny od Lubego Harley Quinn z tej serii i jestem w niebo wzięta
. Nie ma żadnych skaz, ale fakt, że maskę ma przypiętą do twarzy, ale ich nie wyciągam, po prostu nasunęłam maskę na głowę
Osobiście jestem zadowolona. Może trafił Ci się felerny egzemplarz?
- reiha
- Kontakt:
moja Batgirl też ma odciski od maski.
poodcinaj część bolców, a resztę wepchnij do głowy, zatopią się w kleju i nawet nie będą grzechotać. Czasem udaje się jeszcze wykręcić w całości, musisz je tylko dobrze złapać.
Zdecydowanie nie jest warta 79zł, szczególnie że ma ubranka zadrukowane tylko z przodu
Poza tym są biednie zaprojektowane, mogli poszaleć z detalami 
W ogóle to opaska Wonder Woman nie ma żadnego zapięcia z tyłu, trzyma się tylko na żyłkach wbitych w głowę, więc nie wiem czy będzie się dało ją założyć po odcięciu mocowania
poodcinaj część bolców, a resztę wepchnij do głowy, zatopią się w kleju i nawet nie będą grzechotać. Czasem udaje się jeszcze wykręcić w całości, musisz je tylko dobrze złapać.
Zdecydowanie nie jest warta 79zł, szczególnie że ma ubranka zadrukowane tylko z przodu
W ogóle to opaska Wonder Woman nie ma żadnego zapięcia z tyłu, trzyma się tylko na żyłkach wbitych w głowę, więc nie wiem czy będzie się dało ją założyć po odcięciu mocowania
- WalnutSprout
- Kontakt:
Reiha dzięki za podpowiedź :3
Co do ubranek to zgadzam się w całości
kurczę moja to ma w ogóle krzywo nadrukowane logo a w pudełku wyglądała tak dobrze
wrrr jestem trochę na siebie zła że nie przyjżałam jej się dokładniej.
Soihime też się zastanawiam nad kupnem Harley ^_^ ale chyba Bumblebee jest u mnie na pierwszym miejscu. Takbardzo misię podoba ten custom że chciałabym zrobić coś podobnego .... (tak wiem mało oryginalnie)

Ale wyglądałaby fajnie z moją steampunkową księżniczką
https://www.instagram.com/p/BHJpDdJjHtu ... lnutsprout
Co do ubranek to zgadzam się w całości
Soihime też się zastanawiam nad kupnem Harley ^_^ ale chyba Bumblebee jest u mnie na pierwszym miejscu. Takbardzo misię podoba ten custom że chciałabym zrobić coś podobnego .... (tak wiem mało oryginalnie)

Ale wyglądałaby fajnie z moją steampunkową księżniczką
- reiha
- Kontakt:
łoooo, świetne
kupuj i maluj
moja Batgirl miała jeszcze dziurę w leginsach XD nie przyglądałam się koszulce, próbowałam jej kilka razy szukać w swoich lalkowych rzeczach, ale bez rezultatu
Podobno gorąca woda pomaga na zagniecenia twarzy. Albo czas, z mojej Ghoulii zniknęły w końcu.
moja Batgirl miała jeszcze dziurę w leginsach XD nie przyglądałam się koszulce, próbowałam jej kilka razy szukać w swoich lalkowych rzeczach, ale bez rezultatu
Podobno gorąca woda pomaga na zagniecenia twarzy. Albo czas, z mojej Ghoulii zniknęły w końcu.
- WalnutSprout
- Kontakt:
OOO dzieki XD moze spróbuję tego tricku z wodą :3 mam nadzieję że jej włosy nie powypadają bo ten klej który trzyma jej włosy wygląda jak klej szkolny LOL (nie dość że był we włosach to jeszcze go trochę zeskrobałam z szyireiha pisze:łoooo, świetne![]()
kupuj i maluj
![]()
![]()
moja Batgirl miała jeszcze dziurę w leginsach XD nie przyglądałam się koszulce, próbowałam jej kilka razy szukać w swoich lalkowych rzeczach, ale bez rezultatu![]()
Ciekawe czy po świętach ceny tych lalek trochę spadną ? bo na razie trochę mi szkoda wydawać kolejne 79 zł
- reiha
- Kontakt:
mam nadzieję, że trafią do pepco po 40
ja swoją drugą kupiłam w auchanie za 60, moim zdaniem to powinna być ich wyjściowa cena.
albo spróbuj nad parą? wtedy nie zamoczysz włosów. Chyba, że oczy odlezą, ale wątpię...
albo spróbuj nad parą? wtedy nie zamoczysz włosów. Chyba, że oczy odlezą, ale wątpię...
- WalnutSprout
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
nieee, to była jakaś noc zabawek i wszystko było tańsze.