DC SuperHero Girls

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Re: DC SuperHero Girls

Post autor: EvilCupcake »

Ingrid nie wiem czy nie podeszłaś do tego zbyt poważnie. ^^

Awatar użytkownika
Chale
Kontakt:

Post autor: Chale »

Starfire w pudełku
Wygląda... ciekawie, ale kartonowo. Żadnego charakteru ani potencjału w niej nie widzę niestety (ona ma fioletowe brwi, czy już jestem ślepa?)
Czekam na Catwoman, może ona będzie miała w sobie to coś :)

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Powiedziałabym, że takie śliwkowe. Też liczę na Catwoman, ale mam nadzieję, że nie pójdą na łatwiznę i nie wmoldują jej całego stroju na stałe...

Awatar użytkownika
Chale
Kontakt:

Post autor: Chale »

W sumie miło by też było gdyby wydali Katanę nie tylko w wersji exclusive :)

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

:>

U mnie ani jedna z DC nie pojawiła się jeszcze w zbiorze. Na początku liczyłam na Wonder Woman, ale się rozmyśliłam, później skupiłam uwagę na Super Woman i w sumie to chyba właśnie ona najbardziej przypada mi do gustu. Bluszcz i Harley są bardzo ciekawe, w sumie Harley jest dość oryginalna, a najmniej podoba mi się ciemnoskóra. Najnowsza zapowiedziana gwiazda ma bardzo ładne włosy i jako lalka w tej gorącej odsłonie prezentuje się ciekawe, chociaż uczciwie przyznam, że żadna z tych wszystkich bohaterek nie ujęły mnie do tego stopnia, że chciałabym je kupić. Może nie lubię tematu DC, może proporcja lalek mi nie pasuje, bądź stroje i akcesoria, nie wiem.

Kotka brzmi ciekawie, ciekawe, czy to będzie wybitnie udany projekt. Ciekawe, czy zrobią jakiś facetów z tej serii.

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

powiem, że byłam rozochocona tą serią ale, że wylądowała u mnie kolekcjonerska WW, to mi całkiem przeszło. Te są fajne, ciekawe i mają ekstra ciałko ale są wielkie.. Podejrzewam, ze wyląduje u mnie tylko Hawkgirl jeśli w ogóle ją wypuszczą. za to chętnie siostrzenicy kupie przy okazji którąś.

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

Post autor: WalnutSprout »

Kupiłam dzisiaj Batgirl co prawda ciałko ma super, wydaje się naprawdę solidne. Niestety totalnie zepsuli jej główkę :/ z jej włosó wyciągnełam klejowego gluta z pasemkiem włosów a w głowie dziewczyna ma powbijane takie plastikowe bloce którymi nieraz spina się skarpetni na sprzedaż :/ żeby je usunąć będę musiała zdjąć jej główkę. Bolce miałą zamontowane tylko po to żeby utrzymać jej maskę w miejscu. (chociaż maska w miarę sama trzyma się twarzy)

Co do maski ... to uszkodziła buzię mojej Baśki. Biedna Barbara wygląda teraz jakby miała bliznę na twarzy ( chociaż może to doda jej trochę charakteru) Nie wiem narazie jak się za nią zabrać :/

Lalka kosztowała mnie 79 zł w Auchan. Moim zdaniem nie jest warta swojej ceny, ale będę polować na używane lale z tej serii ze względu na moją słabość do DC
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Soihime
Kontakt:

Post autor: Soihime »

Ja dostałam w piątek na imieniny od Lubego Harley Quinn z tej serii i jestem w niebo wzięta :D. Nie ma żadnych skaz, ale fakt, że maskę ma przypiętą do twarzy, ale ich nie wyciągam, po prostu nasunęłam maskę na głowę :) Osobiście jestem zadowolona. Może trafił Ci się felerny egzemplarz?

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

moja Batgirl też ma odciski od maski.
poodcinaj część bolców, a resztę wepchnij do głowy, zatopią się w kleju i nawet nie będą grzechotać. Czasem udaje się jeszcze wykręcić w całości, musisz je tylko dobrze złapać.

Zdecydowanie nie jest warta 79zł, szczególnie że ma ubranka zadrukowane tylko z przodu :phi: Poza tym są biednie zaprojektowane, mogli poszaleć z detalami :phi:

W ogóle to opaska Wonder Woman nie ma żadnego zapięcia z tyłu, trzyma się tylko na żyłkach wbitych w głowę, więc nie wiem czy będzie się dało ją założyć po odcięciu mocowania :/

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

Reiha dzięki za podpowiedź :3

Co do ubranek to zgadzam się w całości :P kurczę moja to ma w ogóle krzywo nadrukowane logo a w pudełku wyglądała tak dobrze :/ wrrr jestem trochę na siebie zła że nie przyjżałam jej się dokładniej.

Soihime też się zastanawiam nad kupnem Harley ^_^ ale chyba Bumblebee jest u mnie na pierwszym miejscu. Takbardzo misię podoba ten custom że chciałabym zrobić coś podobnego .... (tak wiem mało oryginalnie)
Obrazek

Ale wyglądałaby fajnie z moją steampunkową księżniczką :P https://www.instagram.com/p/BHJpDdJjHtu ... lnutsprout
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

łoooo, świetne :serducho: :serducho: kupuj i maluj :serducho: :serducho:

moja Batgirl miała jeszcze dziurę w leginsach XD nie przyglądałam się koszulce, próbowałam jej kilka razy szukać w swoich lalkowych rzeczach, ale bez rezultatu :/
Podobno gorąca woda pomaga na zagniecenia twarzy. Albo czas, z mojej Ghoulii zniknęły w końcu.

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

reiha pisze:łoooo, świetne :serducho: :serducho: kupuj i maluj :serducho: :serducho:

moja Batgirl miała jeszcze dziurę w leginsach XD nie przyglądałam się koszulce, próbowałam jej kilka razy szukać w swoich lalkowych rzeczach, ale bez rezultatu :/
Podobno gorąca woda pomaga na zagniecenia twarzy. Albo czas, z mojej Ghoulii zniknęły w końcu.
OOO dzieki XD moze spróbuję tego tricku z wodą :3 mam nadzieję że jej włosy nie powypadają bo ten klej który trzyma jej włosy wygląda jak klej szkolny LOL (nie dość że był we włosach to jeszcze go trochę zeskrobałam z szyi :P )

Ciekawe czy po świętach ceny tych lalek trochę spadną ? bo na razie trochę mi szkoda wydawać kolejne 79 zł :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

mam nadzieję, że trafią do pepco po 40 :rotfl: ja swoją drugą kupiłam w auchanie za 60, moim zdaniem to powinna być ich wyjściowa cena.
albo spróbuj nad parą? wtedy nie zamoczysz włosów. Chyba, że oczy odlezą, ale wątpię...

Awatar użytkownika
WalnutSprout
Kontakt:

:/ to tylko mój Auchan taki zachłanny. No było by miło zobaczyć je w pepco :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

nieee, to była jakaś noc zabawek i wszystko było tańsze.

ODPOWIEDZ