cgdoll - przerośnięte lalki naładowane testosteronem

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Re: cgdoll - przerośnięte lalki naładowane testosteronem

Post autor: jewelsnake »

KiciaKocia pisze:Weto! To prawdziwe (lalkowe) chłopy, więc krzak na klacie musi być!
Ewww, małpy a nie mężczyźni XDDDD Jak dla mnie mężczyzna nie może posiadać ŻADNEGO owłosienia poza głową, brwiami, rzęsami i tak trochę w innym miejscu :D W żadnym wypadku owłosionych pach, rąk czy klatki piersiowej. Faceci robieni przez tego artystę niestety często są dostosowywani na wzór goryla albo prymitywnego chłopa z czasów PRL czy też marynarza :/
Fajnym pomysłem jest ten zdejmowany penis, przydałby mi się do scenek gejowskich XD
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

KiciaKocia pisze:Weto! To prawdziwe (lalkowe) chłopy, więc krzak na klacie musi być!
Prawdziwe chłopy? Zgoda, tylko jakiego gatunku? Homo sapiens ewoluuje w kierunku braku owłosienia, a większość tych panów wygląda jak podręcznikowy australopitek :rotfl: . A ich owłosienie wygląda na takie szczeciniaste, z grubym rdzeniem jakby się głaskało krowę...
jewelsnake pisze: Jak dla mnie mężczyzna nie może posiadać ŻADNEGO owłosienia poza głową, brwiami, rzęsami i tak trochę w innym miejscu :D W żadnym wypadku owłosionych pach, rąk czy klatki piersiowej.
Może nie aż tak drastycznie, ale jak mam wybierać to wolę twoją wersję.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Oj dziewczyny- ale w zimowy wieczór nie ma jak przytulić się do klaty własnego miśka i pomiziać go po futerku ;)
Ewolucja ewolucją- ale zniosłybyście, gdyby wam facet zamykał się w łazience : depilacja klaty, nóżek, rączek, peeling całego ciała, smarowanie balsamami, mazidła wygładzające, przeciwrozstępowe, antyzmarszczkowe... I półki by wam nie powiesił, bo by mógł paznokieć złamać, nie pomalowałby ścian, bo by się pobrudził, a skóra się wysusza od farb...

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

privace pisze:Oj dziewczyny- ale w zimowy wieczór nie ma jak przytulić się do klaty własnego miśka i pomiziać go po futerku ;)
Misiowi zawsze pozostaje futerko w dużo ciekawszym miejscu niż na klacie, piętro niżej, tez można pomiziać i wtedy jest nawet ciekawiej ;)
privace pisze:Ewolucja ewolucją- ale zniosłybyście, gdyby wam facet zamykał się w łazience : depilacja klaty, nóżek, rączek, peeling całego ciała, smarowanie balsamami, mazidła wygładzające, przeciwrozstępowe, antyzmarszczkowe... I półki by wam nie powiesił, bo by mógł paznokieć złamać, nie pomalowałby ścian, bo by się pobrudził, a skóra się wysusza od farb...
jeśli facet daje radę znosić to samo u kobiety nie widzę przeszkód by znosić to również u niego :D
zresztą nigdy nie byłam w tak skrajnej sytuacji, a jak się nie spotykałam z małpo podobnym stworami tak sie nie spotykam :) chociaż mamy 100% pewności, że nigdy żadna z nas nie próbowałaby odbić sobie a wzajem faceta.

dlatego ten "samuraj" jest dla mnie całkiem ok, może fryzura jest ekstrawagancka, ale przynajmniej niżej (też) łysiutko. z tego co przeglądałam jego stronę widzę, że ten gładki należny do rzadkości. był chyba jeszcze jeden , blondyn, ale że nie lubię blond włosów to i lalka średnio zwróciła moją uwagę.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

ODPOWIEDZ