privace pisze:Oj dziewczyny- ale w zimowy wieczór nie ma jak przytulić się do klaty własnego miśka i pomiziać go po futerku
Misiowi zawsze pozostaje futerko w dużo ciekawszym miejscu niż na klacie, piętro niżej, tez można pomiziać i wtedy jest nawet ciekawiej
privace pisze:Ewolucja ewolucją- ale zniosłybyście, gdyby wam facet zamykał się w łazience : depilacja klaty, nóżek, rączek, peeling całego ciała, smarowanie balsamami, mazidła wygładzające, przeciwrozstępowe, antyzmarszczkowe... I półki by wam nie powiesił, bo by mógł paznokieć złamać, nie pomalowałby ścian, bo by się pobrudził, a skóra się wysusza od farb...
jeśli facet daje radę znosić to samo u kobiety nie widzę przeszkód by znosić to również u niego
zresztą nigdy nie byłam w tak skrajnej sytuacji, a jak się nie spotykałam z małpo podobnym stworami tak sie nie spotykam
chociaż mamy 100% pewności, że nigdy żadna z nas nie próbowałaby odbić sobie a wzajem faceta.
dlatego ten "samuraj" jest dla mnie całkiem ok, może fryzura jest ekstrawagancka, ale przynajmniej niżej (też) łysiutko. z tego co przeglądałam jego stronę widzę, że ten gładki należny do rzadkości. był chyba jeszcze jeden , blondyn, ale że nie lubię blond włosów to i lalka średnio zwróciła moją uwagę.