Pink Flamingo pisze:Wybaczcie, ale mój jednotorowy umysł podąża takimi właśnie tropami. Niemniej, gratuluję zakupu takiego real dolla!
Dziękuję, mam nadzieję że się sprawdzi hihih (jednotorowy umysł zapewne i zmierza w jednym kierunku)
Rudy Królik pisze:Czasem żartujemy, że nasz lalki mają dusze, cóż... Real Dolls z pewnością "coś" mają...
Dusze może mieć, byle romantyczną
Stary_Zgred pisze:A chyba nawet poza "afrykańską". W sumie to byłoby pierwsze co bym "obmacała", jakkolwiek to nie brzmi
heh sama jestem ciekawa jakie "toto" będzie w dotyku
a co do tej "ponad średniej", to niektóre jak po porządnej dawce anabolików (szczególnie u jednego pana)
karykaturalny.
Only NM pisze:Oj, nie ładnie Luno podrywać panny na manekina, niegrzecznie :-) Biedne kobiety...ze złamanymi sercami...
Jestem ciekawa czy palce u rąk będzie można mu zginać...
no jak już mam podrywać na niego, to muszę zaznaczyć, że woli mężczyzn
A palce się zginają, można dojrzeć to na zdjęciach
Only NM pisze:Aropos zakazanych części...to ja sobie nie wyobrażam (dosłownie pisząc) skać na facecie z silikonu który patrzy na ciebie jak trup i jest zimny >.<'' Chyba teraz widzicie tą subtelną różnicę pomiędzy wibratorem, a sex lalką...
Ja też sobie tego nie wyobrażam (choć mógłby to być ciekawy widok

) i może dlatego mnie lalki te nie kojarzą się wyłącznie jako lalki miłości, bo ja ich tak nie chcę postrzegać. Wszystko zależy od tego, jak je traktujemy.