REAL DOLLS

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Luna
Kontakt:

Re: REAL DOLLS

Post autor: Luna »

Only NM na pewno założę bloga :) Mieszkam na wsi, i nie chcę uchodzić za osobę nie do końca normalną (jednak większości ludzi tym podobne lalki będą się jednoznacznie kojarzyć) a wiadomo że na wsi to nawet wysokie mury mają oczy i uszy, więc raczej będzie musiał się ukrywać w domu ze swoją "odmiennością" ;)
Może założę mu profil na jakimś portalu, żeby zobaczyć ile kobiet go poderwie haha
Kurier na pewno zostawi paczkę przed domem, wniosę go z pomocą osób wtajemniczonych, ale łatwiej i poręczniej będzie chyba wyciągnąć go z pudła i wziąć
pod ramię i za nogi. Boję się tylko żeby sąsiedzi nie zobaczyli jak go wnosimy, bo akurat okno sąsiadów jest na wprost moich schodów, pomyślą że jakiego nieboszczyka targamy :P
Ale i tak najbardziej obawiam się, że będą mi go obmacywać na cle! I przyjedzie nieczysty haha ;)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Hm, no właśnie, trafne spostrzeżenie Luno, to taki ekwiwalent kobiecego gadżetu na baterie (lub z ładowarką w wersji ekonomicznej), tylko w wersji deluxe plus, z dużym akcesorium dołączonym do zabawy "na później" ;) Wybaczcie, ale mój jednotorowy umysł podąża takimi właśnie tropami. Niemniej, gratuluję zakupu takiego real dolla! :)

Awatar użytkownika
Rudy Królik
Kontakt:

Post autor: Rudy Królik »

Pink Flamingo pisze: Wybaczcie, ale mój jednotorowy umysł podąża takimi właśnie tropami.
High five! Nie jesteś sam! ;)

Dla mnie te "lalki" są niepokojące. Pragnęłabym obejrzeć takiego na żywo (koniecznie w ubraniu), ale czułabym się dziwnie mieszkając z takim pod jednym dachem. Czułabym się non stop obserwowana.
Czasem żartujemy, że nasz lalki mają dusze, cóż... Real Dolls z pewnością "coś" mają...

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Rudy Królik pisze: Czasem żartujemy, że nasz lalki mają dusze, cóż... Real Dolls z pewnością "coś" mają...
Tak, piąteczka ;)

Cha cha cha! Oj mają, czasem takie ponadprogramowe coś, znacznie ponad europejską średnią ;)

Awatar użytkownika
Rudy Królik
Kontakt:

Post autor: Rudy Królik »

Pink Flamingo pisze: Cha cha cha! Oj mają, czasem takie ponadprogramowe coś, znacznie ponad europejską średnią ;)
Możesz mi wierzyć, lub nie... ale z całej siły starałam się, :P nie myśleć o tym "czymś", o czym piszesz XD

A nie jestem wcale pruderyjna. Pracowałam w sex shopie!

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Pink Flamingo pisze:Cha cha cha! Oj mają, czasem takie ponadprogramowe coś, znacznie ponad europejską średnią ;)
A chyba nawet poza "afrykańską". W sumie to byłoby pierwsze co bym "obmacała", jakkolwiek to nie brzmi :facepalm:
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Z cosiem czy bez cosia ten środkowy lalek z pierwszego postu jest obłędnie piękny. Tylko te rozmiary (i nie piszę o cosiu),już barbie stwarza problemy z magazynowaniem...
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Nie umiem myśleć o nich jak o lalkach, dla mnie to manekiny. Owszem, realizm robi wrażenie, pomijam kwestię ew. "zabawy" kto co lubi. Dla mnie to bez sensu (i mało poręczne).
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Oj, nie ładnie Luno podrywać panny na manekina, niegrzecznie :-) Biedne kobiety...ze złamanymi sercami...
Jestem ciekawa czy palce u rąk będzie można mu zginać...
Aropos zakazanych części...to ja sobie nie wyobrażam (dosłownie pisząc) skać na facecie z silikonu który patrzy na ciebie jak trup i jest zimny >.<'' Chyba teraz widzicie tą subtelną różnicę pomiędzy wibratorem, a sex lalką...
Luno a czy obawiasz się cła? Kurcze ja nomalnie bym świrowała ze strachu, skoro tyle kosztował to cło byłoby zabójcze!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

.... a potem taszcz 40 kilo do wanny :P
Dolls... Dolls everywhere...

Luna
Kontakt:

Pink Flamingo pisze:Wybaczcie, ale mój jednotorowy umysł podąża takimi właśnie tropami. Niemniej, gratuluję zakupu takiego real dolla!
Dziękuję, mam nadzieję że się sprawdzi hihih (jednotorowy umysł zapewne i zmierza w jednym kierunku) :P
Rudy Królik pisze:Czasem żartujemy, że nasz lalki mają dusze, cóż... Real Dolls z pewnością "coś" mają...
Dusze może mieć, byle romantyczną ;)
Stary_Zgred pisze:A chyba nawet poza "afrykańską". W sumie to byłoby pierwsze co bym "obmacała", jakkolwiek to nie brzmi
heh sama jestem ciekawa jakie "toto" będzie w dotyku :hyhy:
a co do tej "ponad średniej", to niektóre jak po porządnej dawce anabolików (szczególnie u jednego pana) O.O
karykaturalny.
Only NM pisze:Oj, nie ładnie Luno podrywać panny na manekina, niegrzecznie :-) Biedne kobiety...ze złamanymi sercami...
Jestem ciekawa czy palce u rąk będzie można mu zginać...
no jak już mam podrywać na niego, to muszę zaznaczyć, że woli mężczyzn :rotfl:
A palce się zginają, można dojrzeć to na zdjęciach :)
Only NM pisze:Aropos zakazanych części...to ja sobie nie wyobrażam (dosłownie pisząc) skać na facecie z silikonu który patrzy na ciebie jak trup i jest zimny >.<'' Chyba teraz widzicie tą subtelną różnicę pomiędzy wibratorem, a sex lalką...
Ja też sobie tego nie wyobrażam (choć mógłby to być ciekawy widok :lol: ) i może dlatego mnie lalki te nie kojarzą się wyłącznie jako lalki miłości, bo ja ich tak nie chcę postrzegać. Wszystko zależy od tego, jak je traktujemy.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Jak szczęśliwie dotrze, to proszę o szczegółową fotorelację :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Luna
Kontakt:

Ja to i jedną z tych pań bym nie pogardziła :P łatwiej byłoby ją przenosić i przebierać niż pana, no i jest więcej możliwości jej "dekorowania" :)
A to, że posiadałaby realistycznie odwzorowaną fizjonomię i wszelkie atrybuty kobiece, zupełnie by mi nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie ;)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Ej, czy Pani druga od lewej, licząc od dołu, nie wygląda trochę jak Megan Fox sprzed tuningu? ;)

Luna
Kontakt:

Nie wiem jak wyglądała M.Fox przed "tuningiem" ;) Ale ta wygląda jak Megan Fox aktualnie.
Nie tylko ja zauważyłam podobieństwo :klaszcze:

Obrazek

Wydaje mi się, że tworząc ten mold, wzorowali się na niej/ Widać to szczególnie w dolnej partii twarzy (zwłaszcza układ - nos + usta)

ODPOWIEDZ