Moxie Teenz MGA

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Re: Moxie Teenz MGA

Post autor: astridnat »

Moja Marie:
(Moxie Teenz Tristen)
Obrazek
Obrazek

Przy okazji wypróbowałam sposób montowania peruki na szpilkę i muszę przyznać, że świetnie się sprawdza:) Fakt, że trzeba się trochę nagimnastykować, żeby dobrze perukę ułożyć, ale trzyma się dobrze:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Cudna jest w tych włosiskach!!!
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

Wytłumacz mi ktoś, czemu je wycofali? CZEEMUUUU???
Toż teraz nawet na FLTE kosztują majątek...

Jak ktos ma na zbyciu, to ja chętnie.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Nailini czasem na allegro można trafić na dobrą okazję. Szukaj też na ebayu! A na której Ci zależy?

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Na zadnej konkretnej :)
Mam juz cos na oku :)

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Taki tam UP wątku, jakby ktoś chciał się pozbyć, prawda, bo mu zalega, albo nie lubi... ;)

Awatar użytkownika
Somarie
Kontakt:

Post autor: Somarie »

Mała informacja wyszukana w sieci - podobno pasują na nie buty z zestawów Harumika, tych z manekinami. Są także klony. Link: http://heyitsmuff.blogspot.com/2013/11/ ... t-tru.html

Awatar użytkownika
ploka
Kontakt:

Post autor: ploka »

to nie jest klon Moxie Teenz..

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Och, myślę, że możemy ją pod klona moxie podciągnąć zważywszy na niemalże identyczne ciałko.

Awatar użytkownika
ploka
Kontakt:

Post autor: ploka »

No nie wiem, dla mnie jest to lalka zrobiona na wzór prawdziwej osoby (powiedzmy gwiazdy w jakimś stopniu a konkretnie dziewczynki Jackie Evancho), znanej w Ameryce, tak jak lalki zrobione na podobe Beyonce, Justina Bibera, Miley Cyrus i tak dalej i nikt nie mówi, że one są czyimiś klonami tylko odrębnymi lalkami. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Prócz podobnego ciałka w niczym nie przypomina Moxie, brak "prawdziwych" oczu, peruk, czy relatywnie dużej głowy.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

http://www.flickr.com/photos/sailorb1959/7212049006/ To są klony Moxie teenz. A może lalkę produkuje ta sama forma, co by tłumaczyło podobne ciało?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

MajorMistakes pisze:http://www.flickr.com/photos/sailorb1959/7212049006/ To są klony Moxie teenz. A może lalkę produkuje ta sama forma, co by tłumaczyło podobne ciało?
Całkiem możliwe. Przejrzałam jeszcze raz bloga, ale nigdzie nie widzę wzmianki, że to MGA. I trochę się różnią np artykulacją pod brzuchem. W połowie postu już się pogubiłam czyja twarz jest czyja i kogo na czyje ciałko autorka przesadzała :D

Awatar użytkownika
Somarie
Kontakt:

Post autor: Somarie »

ploka pisze:No nie wiem, dla mnie jest to lalka zrobiona na wzór prawdziwej osoby (powiedzmy gwiazdy w jakimś stopniu a konkretnie dziewczynki Jackie Evancho), znanej w Ameryce, tak jak lalki zrobione na podobe Beyonce, Justina Bibera, Miley Cyrus i tak dalej i nikt nie mówi, że one są czyimiś klonami tylko odrębnymi lalkami. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Prócz podobnego ciałka w niczym nie przypomina Moxie, brak "prawdziwych" oczu, peruk, czy relatywnie dużej głowy.
OTL przypomnienie na przyszłość - nie stosować skrótów myślowych.:facepalm:

Miałam tu na myśli to, że ciało owej lalki Jackie jest niemalże identyczne z ciałem Moxie Teenz pokazanym na blogu, i sposób mocowania stawów jest ten sam, i buty pasują i ubranko - jedyną różnicę stanowi nieco grubszy tułów. Sama lalka się różni mocno ze względu na twarz, ubranie, no i bycie odpowiedniczką danej idolki. Jednakże ze względu na ciało i jego artykulację uznałam, iż pasuje tu określenie "klon ciałka Moxie Teenz".

Gwoli samego postu blogowego, to można dostać kręćka od samej ilości zamienników - głowy Artsy osadzonej na ciele Moxie Teenz, no i owego "klonika" który z kolei dostał głowę jakiejś Barbie. Nawiasem mówiąc, na danym blogu możemy znaleźć głowy barbie osadzone na najróżniejszych ciałkach, od Liv i Monster High poczynając a na Moxie Teenz kończąc.

Awatar użytkownika
alsine
Kontakt:

Post autor: alsine »

Witam. Też chętnie zobaczyłabym tego samca, moja Tristenteż chętnie by popatrzyła.....

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Czy orientujecie się może jaki rozmiar wiga mają moxie?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

ODPOWIEDZ