(Moxie Teenz Tristen)
Przy okazji wypróbowałam sposób montowania peruki na szpilkę i muszę przyznać, że świetnie się sprawdza:) Fakt, że trzeba się trochę nagimnastykować, żeby dobrze perukę ułożyć, ale trzyma się dobrze:)
Całkiem możliwe. Przejrzałam jeszcze raz bloga, ale nigdzie nie widzę wzmianki, że to MGA. I trochę się różnią np artykulacją pod brzuchem. W połowie postu już się pogubiłam czyja twarz jest czyja i kogo na czyje ciałko autorka przesadzałaMajorMistakes pisze:http://www.flickr.com/photos/sailorb1959/7212049006/ To są klony Moxie teenz. A może lalkę produkuje ta sama forma, co by tłumaczyło podobne ciało?
OTL przypomnienie na przyszłość - nie stosować skrótów myślowych.ploka pisze:No nie wiem, dla mnie jest to lalka zrobiona na wzór prawdziwej osoby (powiedzmy gwiazdy w jakimś stopniu a konkretnie dziewczynki Jackie Evancho), znanej w Ameryce, tak jak lalki zrobione na podobe Beyonce, Justina Bibera, Miley Cyrus i tak dalej i nikt nie mówi, że one są czyimiś klonami tylko odrębnymi lalkami. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Prócz podobnego ciałka w niczym nie przypomina Moxie, brak "prawdziwych" oczu, peruk, czy relatywnie dużej głowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość