Blind boxy BJD - wątek zbiorczy
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: Blind boxy BJD - wątek zbiorczy
Ja to ewentualnie bym chciała centaura z Penny's Box. Lubię takie nietypowe dziwadła.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Kiryuu
- Kontakt:
dzisiaj przyszła do mnie wyczekiwana kluska - Simontoys Peetsoon Garden Party Series, chociaż nie z blind boxu, bo wybrałem sobie którego chcę
i jest przesłodki, tylko trzeba trochę powalczyć z tymi małymi fasolkami w ich stawach, żeby się zgięły. mają nawet wymienne rączki!

jest trochę mniejszy niż jego koleżanka z chińczyka, więc ubranka na obitsu 11 mogą być trochę luźne - może zrobię kiedyś porównanie

jest trochę mniejszy niż jego koleżanka z chińczyka, więc ubranka na obitsu 11 mogą być trochę luźne - może zrobię kiedyś porównanie

- Kiryuu
- Kontakt:
Obawiam się, że kluski się u mnie mnożą już masowo... Ciągle wynajdujemy jakieś słodkości których aż szkoda nie przygarnąć. Na dodatek fajnie jest porównywać ciałka, artykulację, rozmiary... Ostatnio zjawiła się u nas jedna z tej kolekcji:

I to jest niesamowite, ile one mają dodatkowych elementów! Nie tylko same dłonie, ale nawet wymienna klatka piersiowa (z większym rozmiarem biustu...
), dodatkowe twarze do pomalowania, z otworami na oczka i bez, nawet duplikat fryzury do innego pomalowania! WIęc pałam do nich coraz większą sympatią w ogóle 

I to jest niesamowite, ile one mają dodatkowych elementów! Nie tylko same dłonie, ale nawet wymienna klatka piersiowa (z większym rozmiarem biustu...
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Jakie one są cudne! Jak się nazywają i gdzie je kupić?
- Kiryuu
- Kontakt:
O rany, przepraszam - wydawało mi się że dodałom linka, a tu nieprawda