Blind boxy BJD - wątek zbiorczy

Dział dla ball jointed dolls, czyli lalek ze stawami kulkowymi, nie tylko z żywicy.
Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: Blind boxy BJD - wątek zbiorczy

Post autor: KiciaKocia »

Ja to ewentualnie bym chciała centaura z Penny's Box. Lubię takie nietypowe dziwadła.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Kiryuu
Kontakt:

Post autor: Kiryuu »

dzisiaj przyszła do mnie wyczekiwana kluska - Simontoys Peetsoon Garden Party Series, chociaż nie z blind boxu, bo wybrałem sobie którego chcę :D i jest przesłodki, tylko trzeba trochę powalczyć z tymi małymi fasolkami w ich stawach, żeby się zgięły. mają nawet wymienne rączki!

Obrazek

jest trochę mniejszy niż jego koleżanka z chińczyka, więc ubranka na obitsu 11 mogą być trochę luźne - może zrobię kiedyś porównanie :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kiryuu
Kontakt:

Obawiam się, że kluski się u mnie mnożą już masowo... Ciągle wynajdujemy jakieś słodkości których aż szkoda nie przygarnąć. Na dodatek fajnie jest porównywać ciałka, artykulację, rozmiary... Ostatnio zjawiła się u nas jedna z tej kolekcji:
Obrazek
I to jest niesamowite, ile one mają dodatkowych elementów! Nie tylko same dłonie, ale nawet wymienna klatka piersiowa (z większym rozmiarem biustu... :wat: ), dodatkowe twarze do pomalowania, z otworami na oczka i bez, nawet duplikat fryzury do innego pomalowania! WIęc pałam do nich coraz większą sympatią w ogóle :D

Awatar użytkownika
Carmazin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Carmazin »

Jakie one są cudne! Jak się nazywają i gdzie je kupić?

Awatar użytkownika
Kiryuu
Kontakt:

Carmazin pisze:
11 lis 2025, 11:43
Jakie one są cudne! Jak się nazywają i gdzie je kupić?
O rany, przepraszam - wydawało mi się że dodałom linka, a tu nieprawda :D Seria nazywa się Cooze Devil Horns Series, kupiliśmy naszego na Aliexpress. Jest naprawdę fajny, zwłaszcza że ma milion wymiennych części, i aż mnie nosi żeby porobić jakieś modyfikacje :D
Obrazek

ODPOWIEDZ