[MH] Frights, Camera, Action!

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: [MH] Frights, Camera, Action!

Post autor: KiciaKocia »

EvilCupcake pisze:
KiciaKocia pisze: Wyjdzie poza granice USA. U nas wallmartowe exclusivy są dostępne w Smyku.
Jakie? O.o"
Catrine oraz Abbey 13 Wishes i Ghoul's Rule. Czteropak z Ghouls Night Out z kolei trafił do któregoś z marketów - chyba do Auchan albo Reala.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Szczerze mówiąc, to nie kojarzę przypadku, żeby któraś z monsterek prędzej czy później nie trafiła do sprzedaży w Polsce w ogóle. Wprawdzie nie wiem do końca jak jest ze sprzedażą w sklepach stacjonarnych, bo większość lalek kupuję on-line, ale wydaje mi się, że tak, czy owak exclusivy z US z reguły są albo w Carrefour, albo w Tesco, albo w Auchan, albo w Smyku, ewentualnie da się je kupić na Agito albo
w Megadyskont, tudzież w innych polskich sklepach internetowych, no i oczywiście na Allegro (ale też z dostawą z Polski) :P

Chanelle
Kontakt:

Post autor: Chanelle »

Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy :(
Swoja droga, czy ktos z was orientuje sie moze, kiedy tak mniej wiecej mozemy FCA (Frights, Camera, Action) zobaczyc w Polskich sklepach?

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Chanelle pisze:Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy :(
Poważnie? O.o W 2011 r. było całkiem sporo lalek z tej serii na Allegro i tam też ze 2 z nich kupiłam, resztę faktycznie brałam z FLTE lub Ebaya, a w sklepach stacjonarnych nie szukałam, bo w ogóle za późno zaczęłam zbierać monsterki. Ale czy, taka sytuacja powtórzyła się później jeszcze z jakąś inną serią?

Co do Frights, Camera, Action obstawiam w Pl najwcześniej na wiosnę ;)

Chanelle
Kontakt:

No powaznie ;/ Calej tej serii w ogole w zadnym sklepie nie bylo... Chyba jej nawet polskiej wersji nie wyprodukowali, z tego co wiem :/ Ale nie kojarze, zeby cos takiego sie powtorzylo... :mysli:

I dobrze ze dopiero na wiosne, bo ja jestem splukana i nie obrazilabym sie, gdyby z ta seria nawet do jesieni zaczekali XD Chociaz z drugiej strony, jak widze np. Honey to wytrzymac nie moge ;(

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Lukrecja pisze:
Chanelle pisze:Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy :(
Poważnie? O.o W 2011 r. było całkiem sporo lalek z tej serii na Allegro i tam też ze 2 z nich kupiłam, resztę faktycznie brałam z FLTE lub Ebaya, a w sklepach stacjonarnych nie szukałam, bo w ogóle za późno zaczęłam zbierać monsterki. Ale czy, taka sytuacja powtórzyła się później jeszcze z jakąś inną serią?
A ta była? http://www.flickr.com/photos/ayaka502ph ... 855712814/
Też za późno zaczęłam zbierać :| Żałuję, że nie zaczęłam kiedy pojawiła się pierwsza chcica na lalkę, tylko zwlekałam pół roku...

W temacie :P Blondeen z rozpuszczonymi włosami nie jest już taka szałowa :<
Obrazek
Black Carpet Clawdeen by Ashbet, on Flickr
Obrazek
Black Carpet Clawdeen & Lagoona by Ashbet, on Flickr
Naprawdę nie wiem, co myśleć o tej Lagoonie, podoba mi się jej niebieskość, ale makijaż jest paskudny :< Na razie mam ją na chciejliście...
Obrazek
Black Carpet Lagoona by Ashbet, on Flickr

Chanelle
Kontakt:

Ja zaczelam zbieranie w sama pore, gdy tylko pierwsze monsterki ukazaly sie w sklepach i zobaczylam je na oczy :) Dlatego dzieki temu mam cala pierwsza serie Basic, oprocz Holta bo tego w sklepach w ogole nie bylo... No wlasnie. Przeciez Holt Hyde tez nigdy do Polski nie dotarl! ;(

Ta Lagoona mnie urzekla... Nawet jej makijaz mi za bardzo nie przeszkadza. Ostatnio mam jakas faze na Lagoony, strasznie podoba mi sie ona w wielu seriach :facepalm: Mam nadzieje, ze nie strace dla niej glowy, bo w tej serii interesuja mnie tylko te 4 nowe postacie ;)

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Mogli zrobić Rybce makijaż w niebieskościach i byłoby idealnie. Chociaż usta mi się podobają ;)
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Obie mają kiepski makijaż, ale włosy Lagoony faktycznie są the best i też zaczynam mieć na nią chętkę. Mam nadzieję, że mi to przejdzie (jak minęło mi z bakłażankową Spectrą), bo przecież zbieram fundusze na nowe postacie, a w tej serii ma być ich aż cztery :facepalm:

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Ja Lagoony jeszcze nie mam, więc tą nie pogardzę... xD
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Saikou
Kontakt:

Post autor: Saikou »

Mnie włosy tej Lagoony od razu zachwyciły, a że też nie miałam żadnej to ta już do mnie idzie :D

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Saikou pisze:Mnie włosy tej Lagoony od razu zachwyciły, a że też nie miałam żadnej to ta już do mnie idzie :D
:serducho: :serducho: Zazdorszczam!

Promo Operetki.
Obrazek
z darth-alinart.tumblr.com

Nie zauważyłam wcześniej tych nutek, teraz kiecka podoba mi się jeszcze bardziej! :zakochany:

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Wreszcie pojawiła się Viperyna!
Obrazek

Teraz czekam na zaspamowanie sieci jej zdjęciami :zakochany:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Mnie bardzo ciekawi, czy ma nowy mold, czy też dali jej ten od camowej gorgony ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Jeśli od Gorgony, to zmodyfikowany. Camowa miała moldowania na czole i nosie, Viperynka ma tylko namalowane łuski.
Obrazek

ODPOWIEDZ