Catrine oraz Abbey 13 Wishes i Ghoul's Rule. Czteropak z Ghouls Night Out z kolei trafił do któregoś z marketów - chyba do Auchan albo Reala.EvilCupcake pisze:Jakie?KiciaKocia pisze: Wyjdzie poza granice USA. U nas wallmartowe exclusivy są dostępne w Smyku."
[MH] Frights, Camera, Action!
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: [MH] Frights, Camera, Action!
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Lukrecja
- Kontakt:
Szczerze mówiąc, to nie kojarzę przypadku, żeby któraś z monsterek prędzej czy później nie trafiła do sprzedaży w Polsce w ogóle. Wprawdzie nie wiem do końca jak jest ze sprzedażą w sklepach stacjonarnych, bo większość lalek kupuję on-line, ale wydaje mi się, że tak, czy owak exclusivy z US z reguły są albo w Carrefour, albo w Tesco, albo w Auchan, albo w Smyku, ewentualnie da się je kupić na Agito albo
w Megadyskont, tudzież w innych polskich sklepach internetowych, no i oczywiście na Allegro (ale też z dostawą z Polski)
w Megadyskont, tudzież w innych polskich sklepach internetowych, no i oczywiście na Allegro (ale też z dostawą z Polski)
-
Chanelle
- Kontakt:
Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy
Swoja droga, czy ktos z was orientuje sie moze, kiedy tak mniej wiecej mozemy FCA (Frights, Camera, Action) zobaczyc w Polskich sklepach?
Swoja droga, czy ktos z was orientuje sie moze, kiedy tak mniej wiecej mozemy FCA (Frights, Camera, Action) zobaczyc w Polskich sklepach?
- Lukrecja
- Kontakt:
Poważnie?Chanelle pisze:Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy![]()
Co do Frights, Camera, Action obstawiam w Pl najwcześniej na wiosnę
-
Chanelle
- Kontakt:
No powaznie ;/ Calej tej serii w ogole w zadnym sklepie nie bylo... Chyba jej nawet polskiej wersji nie wyprodukowali, z tego co wiem
Ale nie kojarze, zeby cos takiego sie powtorzylo... 
I dobrze ze dopiero na wiosne, bo ja jestem splukana i nie obrazilabym sie, gdyby z ta seria nawet do jesieni zaczekali XD Chociaz z drugiej strony, jak widze np. Honey to wytrzymac nie moge
I dobrze ze dopiero na wiosne, bo ja jestem splukana i nie obrazilabym sie, gdyby z ta seria nawet do jesieni zaczekali XD Chociaz z drugiej strony, jak widze np. Honey to wytrzymac nie moge
- reiha
- Kontakt:
A ta była? http://www.flickr.com/photos/ayaka502ph ... 855712814/Lukrecja pisze:Poważnie?Chanelle pisze:Seria Dawn of the Dance nie trafila do Polski nigdy![]()
W 2011 r. było całkiem sporo lalek z tej serii na Allegro i tam też ze 2 z nich kupiłam, resztę faktycznie brałam z FLTE lub Ebaya, a w sklepach stacjonarnych nie szukałam, bo w ogóle za późno zaczęłam zbierać monsterki. Ale czy, taka sytuacja powtórzyła się później jeszcze z jakąś inną serią?
Też za późno zaczęłam zbierać
W temacie

Black Carpet Clawdeen by Ashbet, on Flickr

Black Carpet Clawdeen & Lagoona by Ashbet, on Flickr
Naprawdę nie wiem, co myśleć o tej Lagoonie, podoba mi się jej niebieskość, ale makijaż jest paskudny :< Na razie mam ją na chciejliście...

Black Carpet Lagoona by Ashbet, on Flickr
-
Chanelle
- Kontakt:
Ja zaczelam zbieranie w sama pore, gdy tylko pierwsze monsterki ukazaly sie w sklepach i zobaczylam je na oczy
Dlatego dzieki temu mam cala pierwsza serie Basic, oprocz Holta bo tego w sklepach w ogole nie bylo... No wlasnie. Przeciez Holt Hyde tez nigdy do Polski nie dotarl!
Ta Lagoona mnie urzekla... Nawet jej makijaz mi za bardzo nie przeszkadza. Ostatnio mam jakas faze na Lagoony, strasznie podoba mi sie ona w wielu seriach
Mam nadzieje, ze nie strace dla niej glowy, bo w tej serii interesuja mnie tylko te 4 nowe postacie 
Ta Lagoona mnie urzekla... Nawet jej makijaz mi za bardzo nie przeszkadza. Ostatnio mam jakas faze na Lagoony, strasznie podoba mi sie ona w wielu seriach
- LuLu
- Kontakt:
Mogli zrobić Rybce makijaż w niebieskościach i byłoby idealnie. Chociaż usta mi się podobają 
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- Lukrecja
- Kontakt:
Obie mają kiepski makijaż, ale włosy Lagoony faktycznie są the best i też zaczynam mieć na nią chętkę. Mam nadzieję, że mi to przejdzie (jak minęło mi z bakłażankową Spectrą), bo przecież zbieram fundusze na nowe postacie, a w tej serii ma być ich aż cztery 
- LuLu
- Kontakt:
Ja Lagoony jeszcze nie mam, więc tą nie pogardzę... 
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- Saikou
- Kontakt:
Mnie włosy tej Lagoony od razu zachwyciły, a że też nie miałam żadnej to ta już do mnie idzie 
- reiha
- Kontakt:
Saikou pisze:Mnie włosy tej Lagoony od razu zachwyciły, a że też nie miałam żadnej to ta już do mnie idzie
Promo Operetki.

z darth-alinart.tumblr.com
Nie zauważyłam wcześniej tych nutek, teraz kiecka podoba mi się jeszcze bardziej!
- Grażyna
- Kontakt:
Wreszcie pojawiła się Viperyna!

Teraz czekam na zaspamowanie sieci jej zdjęciami

Teraz czekam na zaspamowanie sieci jej zdjęciami

- Mangalarga
- Kontakt:
Mnie bardzo ciekawi, czy ma nowy mold, czy też dali jej ten od camowej gorgony 
- Grażyna
- Kontakt:
Jeśli od Gorgony, to zmodyfikowany. Camowa miała moldowania na czole i nosie, Viperynka ma tylko namalowane łuski.