Pisałam w ogólnym wątku, że przyszła moja Lagoona Pikachu

Chciałam zrobić wpis z cyklu "rzeczy, które chcielibyście wiedzieć, ale jest ich pełno w internecie, więc nie warto ich wrzucać kolejny raz", ale część zdjęć wyszła prześwietlona.
To nic, i tak wrzucę.
Pudełko jest po polsku, więc można już wypatrywać Trzynastek w sklepach. Moja Lagoona przyszła trochę rozczochrana z ulepioną grzywką, nie wydaje mi się, żeby była zezowata, jak coś zauważycie to na wszelki wypadek NIE PISZCIE MI TEGO

Nie jest tak ciemna jak myślałam, ale jednak standardowa Lagoona jest duużo bledsza
Może tego nie będzie widać, ale na zdjęciach wychodzi szałowo

Ma bardzo żółte włosy (lubię żółty!

) i różowe dodatki, co daje fajny efekt

Zapomniałam zrzucić zdjęcia rybki, jest gumowa, więc można łatwo odginać jej płetwy. I jest urocza, bardzo

Zawsze chciałam mieć tę akwariową torebkę
Teraz będą oczywiste oczywistości ilustrowane zdjęciami złej jakości

Ma dwa takie same kolczyki z ważkami, są śliczne

(rybi ogon trochę się rozwalił :< w ogóle nie wydaje mi się, żeby miała dużo włosów

)
Na goglach ma ważkę, fale i jakieś kwiatuszki, wzór jest taki sam z prawej i lewej strony. Nie chodzi mi o spód
Reszta biżuterii
Sukienka jest bardzo krótka i z takiego trochę majtkowego-rozcioągliwego materiału, wierzchnia część jest sztywna i sparkląca. Wydaje mi się, że wzór ma przedstawiać fale na wodzie.
Buty!
Nie zdejmowałam ich jeszcze, ale wydaje mi się, że są z tych twardszych, nie miękkich-gumowych.
Standardowa Lagoona wygląda przy niej na trochę przyćpaną, ale może to wina mojego egzemplarza

musiałam bardzo je wyostrzyć, bo wyszło rozmazane :<
Płetwy też są ciemniejsze (w obu lalkach są niebieskie, ale w połączeniu z żółtą ścianą robią się zielone

)
Zobaczcie co polski Mattel zrobił z jej pamiętnikiem :< Na wszystkie strony o tym, jak Lagoona Pikachu zgłupiała, został tylko fragment o szukaniu nowych ciuchów