hahahaha to mnie zniszczyło. Tak bardzo kocham tumblr. Nie wiem jak Wy, ale ja się Clawdii boję, ten jej wyszczerz jest taki... morderczy. Sprężynka też mi się nie podoba. Czekam na tą z różowymi włosami.reiha pisze:Może to są łuski, takie jak ma Gorgona, ale fatalnie wyszły na zdjęciu...
Komentarz do Clawdii
z marsmcflytrap.tumblr.com
Monster High
- mobe
- Kontakt:
Re: Monster High
- Grażyna
- Kontakt:
Niewidzialny Billy ;-)Lukrecja pisze: Potwierdzam! Ja też gdzieś czytałam, bodajże na FB, że Mattel będzie na NYCC. Z tymże ja się doczytałam, że na pewno zaprezentują tam więcej lalków...tj. monsterkowych chłopców. Obstawiam, że nowojorskim ekskluzywem będzie jakiś chłopak, pewnie długo wyczekiwany Niewidzialny Joe? (nie pamiętam dokładnie jak on się miał nazywać).
Jeśli Mattel Pokaże dzisiaj Slow Moe (99% pewności), to poza Billym chyba nie ma więcej chłopców? Nie wiem, jakiś czas temu straciłam kontakt z serialem...mattel musiałby wymyślić zupełnie nowe postacie. Ale w sumie jestem za ;-)
Stary sprawdzony patent ze Scarah i WydownąLukrecja pisze: Chyba głupio by było gdyby Mattel pokazał w NY tą samą lalkę, którą już zaprezentował na SDCC, (chodzi mi o Jane).![]()
-- 21 lip 2013, o 10:51 --
Dla mnie jest totalnie myscenkowy ;-)mobe pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja się Clawdii boję, ten jej wyszczerz jest taki... morderczy. Sprężynka też mi się nie podoba. Czekam na tą z różowymi włosami.
Do sprężynki też nie jestem w 100% przekonana. Ma świetne oczy, cudne afro, ale w całości coś mi w niej zgrzyta. Na wielki plus zaliczam, że ma moldowane niesymetrycznie ciałko - lubię takie rzeczy

- Lukrecja
- Kontakt:
Dzięki, tak to Billy!Grażyna pisze:Niewidzialny Billy ;-)
Jeśli Mattel Pokaże dzisiaj Slow Moe (99% pewności), to poza Billym chyba nie ma więcej chłopców? Nie wiem, jakiś czas temu straciłam kontakt z serialem...mattel musiałby wymyślić zupełnie nowe postacie. Ale w sumie jestem za ;-)
Ostatnio w serialu pojawił się Centaur. Co jakiś czas pojawiają się chłopaki-wampiry, jako postacie drugoplanowe. Był też jeden Centaur w tym filmie do Serii Skull Shores (Wyprawa do Wyspy Czaszki, czy coś takiego). Na końcu przyjęli go do MH
Jakby co, to Mattel da radę naprodukować nowych chłopaków.
To notka o nowych dziewczynach na NYCC znaleziona na Eco Punk:
A tu o chłopakach:Saturday Reveals are coming!
mhinsider:
They unveiled Honey Swamp and Clawdia Wolf in the panel and announced that the other 2 new characters from Frights, Cameras, Action will be unveiled at NYCC.
The dolls are headed down to the booth as we speak!
From the Monster High panel: "We are working on more boy dolls, and there are boys to be revealed soon." #SDCC #MonsterHigh
Source: http://blueeyeslikethesea.tumblr.com/
- Szklanooka
- Kontakt:
- Lukrecja
- Kontakt:
- Grażyna
- Kontakt:
Nie będę się wyżywać nad lalką, bo czy się podoba czy nie, to sprawa osobistego gustu.
Ale Mattelowi należy się porządny kop za lenistwo! Kolejny facet w bokserce i szortach? Naprawdę tak ciężko uszyć długie spodnie? Mattelu, really?!
Aż cud boski, że nie dali mu japonek
Ale Mattelowi należy się porządny kop za lenistwo! Kolejny facet w bokserce i szortach? Naprawdę tak ciężko uszyć długie spodnie? Mattelu, really?!
Aż cud boski, że nie dali mu japonek

- reiha
- Kontakt:
ktoś na forum napisał, że to pierwsza lalka, przy zamawianiu której nie trzeba się martwić, że przyjdzie zezowata 
Inny obrazek:

z blueeyeslikethesea.tumblr.com
Inny obrazek:

z blueeyeslikethesea.tumblr.com
- mobe
- Kontakt:
Awwwwwwww jaki on piękny!! Nie wygląda, jak swój serialowy odpowiednik, ale i tak kocham go, bo Ghoulia.
- Mangalarga
- Kontakt:
- Pariflora306
- Kontakt:
A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna 
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
- nmin
- Kontakt:
Nie jestem zbyt obeznana, ale wydaje mi się, że taką sukienkę i biały kitelek miała w dwupaku z Cleo, coś o laboratorium.Pariflora306 pisze:A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Mangalarga
- Kontakt:
Kilka drobnych spostrzeżeń:
U Honey widzę drobne inspiracje aligatorami - oczy, zęby i buty
A Slow Moe przypomina mi trochę Rufusa od Wilde Imagination
U Honey widzę drobne inspiracje aligatorami - oczy, zęby i buty
A Slow Moe przypomina mi trochę Rufusa od Wilde Imagination
- Lukrecja
- Kontakt:
Tak, to ta Ghoulia na 100%. Zestaw nazywa się Mad Science.nmin pisze:Nie jestem zbyt obeznana, ale wydaje mi się, że taką sukienkę i biały kitelek miała w dwupaku z Cleo, coś o laboratorium.Pariflora306 pisze:A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna

(Zdjęcie pudełka od sprzedawcy z Ebay). Aktualnie można ten 2-pak kupić np. na Allegro
- Pariflora306
- Kontakt:
Dzięki już na Allegro znalazłam ta Ghoulia jest świetna, myślę ze Cleo na żywo też wygląda lepiej 
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
- Lukrecja
- Kontakt:
Faktycznie, ona ma gadzie oczy! Już wiem teraz dlaczego mi się tak podoba. Uwielbiam takie oczy u lalekMangalarga pisze:Kilka drobnych spostrzeżeń:
U Honey widzę drobne inspiracje aligatorami - oczy, zęby i buty![]()
Obie są ślicznePariflora306 pisze:Dzięki już na Allegro znalazłam ta Ghoulia jest świetna, myślę ze Cleo na żywo też wygląda lepiej
Przystojniak

I na koniec dwie limitowanki razem:

źródło: http://marsmcflytrap.tumblr.com/
Wszak występują w tym samym komiksie