Monster High

Wszystko o Monsterkach
Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Re: Monster High

Post autor: mobe »

reiha pisze:Może to są łuski, takie jak ma Gorgona, ale fatalnie wyszły na zdjęciu...

Komentarz do Clawdii :D
Obrazek
z marsmcflytrap.tumblr.com
hahahaha to mnie zniszczyło. Tak bardzo kocham tumblr. Nie wiem jak Wy, ale ja się Clawdii boję, ten jej wyszczerz jest taki... morderczy. Sprężynka też mi się nie podoba. Czekam na tą z różowymi włosami.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Lukrecja pisze: Potwierdzam! Ja też gdzieś czytałam, bodajże na FB, że Mattel będzie na NYCC. Z tymże ja się doczytałam, że na pewno zaprezentują tam więcej lalków...tj. monsterkowych chłopców. Obstawiam, że nowojorskim ekskluzywem będzie jakiś chłopak, pewnie długo wyczekiwany Niewidzialny Joe? (nie pamiętam dokładnie jak on się miał nazywać :zawstydzony: ).
Niewidzialny Billy ;-)
Jeśli Mattel Pokaże dzisiaj Slow Moe (99% pewności), to poza Billym chyba nie ma więcej chłopców? Nie wiem, jakiś czas temu straciłam kontakt z serialem...mattel musiałby wymyślić zupełnie nowe postacie. Ale w sumie jestem za ;-)
Lukrecja pisze: Chyba głupio by było gdyby Mattel pokazał w NY tą samą lalkę, którą już zaprezentował na SDCC, (chodzi mi o Jane). ;)
Stary sprawdzony patent ze Scarah i Wydowną xD

-- 21 lip 2013, o 10:51 --
mobe pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja się Clawdii boję, ten jej wyszczerz jest taki... morderczy. Sprężynka też mi się nie podoba. Czekam na tą z różowymi włosami.
Dla mnie jest totalnie myscenkowy ;-)
Do sprężynki też nie jestem w 100% przekonana. Ma świetne oczy, cudne afro, ale w całości coś mi w niej zgrzyta. Na wielki plus zaliczam, że ma moldowane niesymetrycznie ciałko - lubię takie rzeczy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Grażyna pisze:Niewidzialny Billy ;-)
Jeśli Mattel Pokaże dzisiaj Slow Moe (99% pewności), to poza Billym chyba nie ma więcej chłopców? Nie wiem, jakiś czas temu straciłam kontakt z serialem...mattel musiałby wymyślić zupełnie nowe postacie. Ale w sumie jestem za ;-)
Dzięki, tak to Billy! :D Na NYCC pokażą prawdopodobnie też nowego Gila ;)
Ostatnio w serialu pojawił się Centaur. Co jakiś czas pojawiają się chłopaki-wampiry, jako postacie drugoplanowe. Był też jeden Centaur w tym filmie do Serii Skull Shores (Wyprawa do Wyspy Czaszki, czy coś takiego). Na końcu przyjęli go do MH :P.
Jakby co, to Mattel da radę naprodukować nowych chłopaków.
To notka o nowych dziewczynach na NYCC znaleziona na Eco Punk:
Saturday Reveals are coming!

mhinsider:

They unveiled Honey Swamp and Clawdia Wolf in the panel and announced that the other 2 new characters from Frights, Cameras, Action will be unveiled at NYCC.

The dolls are headed down to the booth as we speak!
A tu o chłopakach:
From the Monster High panel: "We are working on more boy dolls, and there are boys to be revealed soon." ‪#‎SDCC‬ ‪#‎MonsterHigh‬

Source: http://blueeyeslikethesea.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Ostatni dzień SDCC spamu czas zacząć:
Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

No i jest :boisie: :
Obrazek
źródło: http://marsmcflytrap.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Nie będę się wyżywać nad lalką, bo czy się podoba czy nie, to sprawa osobistego gustu.
Ale Mattelowi należy się porządny kop za lenistwo! Kolejny facet w bokserce i szortach? Naprawdę tak ciężko uszyć długie spodnie? Mattelu, really?!
Aż cud boski, że nie dali mu japonek :szok:
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

ktoś na forum napisał, że to pierwsza lalka, przy zamawianiu której nie trzeba się martwić, że przyjdzie zezowata :hyhy:

Inny obrazek:
Obrazek
z blueeyeslikethesea.tumblr.com

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Awwwwwwww jaki on piękny!! Nie wygląda, jak swój serialowy odpowiednik, ale i tak kocham go, bo Ghoulia.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Jak na zombiaka jest całkiem uroczy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna :slinka:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Pariflora306 pisze:A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna :slinka:
Nie jestem zbyt obeznana, ale wydaje mi się, że taką sukienkę i biały kitelek miała w dwupaku z Cleo, coś o laboratorium.
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Kilka drobnych spostrzeżeń:

U Honey widzę drobne inspiracje aligatorami - oczy, zęby i buty :>

A Slow Moe przypomina mi trochę Rufusa od Wilde Imagination xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

nmin pisze:
Pariflora306 pisze:A ta Ghoulia z nim to jakaś nowa wersja? Jest taaaka śliczna :slinka:
Nie jestem zbyt obeznana, ale wydaje mi się, że taką sukienkę i biały kitelek miała w dwupaku z Cleo, coś o laboratorium.
Tak, to ta Ghoulia na 100%. Zestaw nazywa się Mad Science.
Obrazek
Obrazek
(Zdjęcie pudełka od sprzedawcy z Ebay). Aktualnie można ten 2-pak kupić np. na Allegro :]

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Dzięki już na Allegro znalazłam ta Ghoulia jest świetna, myślę ze Cleo na żywo też wygląda lepiej :D
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Mangalarga pisze:Kilka drobnych spostrzeżeń:

U Honey widzę drobne inspiracje aligatorami - oczy, zęby i buty :>
Faktycznie, ona ma gadzie oczy! Już wiem teraz dlaczego mi się tak podoba. Uwielbiam takie oczy u lalek :serducho:
Pariflora306 pisze:Dzięki już na Allegro znalazłam ta Ghoulia jest świetna, myślę ze Cleo na żywo też wygląda lepiej :D
Obie są śliczne :D Popatrz tutaj Reiha wrzuciła ładne zdjęcia monster-high-t76-1635.html
Przystojniak ;)
Obrazek
I na koniec dwie limitowanki razem:
Obrazek
źródło: http://marsmcflytrap.tumblr.com/
Wszak występują w tym samym komiksie ;)

Zablokowany