Ever After High

Wszystko o Everkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: reiha »

Pariflora306 pisze:
Mangalarga masz zadatki na wróżkę ;)
Akurat w tym przypadku wystarczyło, że zajrzała na czwartą stronę tego wątku :>

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Mangalarga pisze:Obstawiam Apple i Raven :]
A ja obstawiam Apple, Raven, Briar i Maddie!

Obrazek

Obrazek

facebook.com/EverAfterHigh

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Nie, Maddie będzie miała rękawiczki na stałe :< Chociaż może u niej jakoś to przełknę, bo z tych lalek mam na razie w planach tylko basiki.
Widzę, że będą miały domyślnie inny mold łapek niż Monsterki, też fajnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Mangalarga pisze:Nie, Maddie będzie miała rękawiczki na stałe
Hmm, w sumie to nawet nie wiem jak inaczej mogliby to zrobić - uszyć takie maleństwo? Niewykonalne. Plastikowe albo klejone z materiału albo nie wyglądałyby estetycznie albo rozpadałyby się zbyt łatwo, a w końcu lalkami mają bawić się dzieci.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nie przepadam za wmoldowanymi rękawiczkami, ale te wyglądają uroczo :3 (nie są tak tragiczne, jak u Spectry...) Możliwe, że te lalki będą miały tak urocze ubranka, że żal je będzie przebierać, przez co rękawiczki wcale nie będą przeszkadzały :P

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Tutaj jeszcze buty Raven (na ostatniej lalce).
Obrazek
Power Ghoulz by Margarit-chan, on Flickr

Nie możliwe, że wydadzą je w przyszłym roku, skoro mają już tyle przygotowane :P

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Źródło powyższych fotek w dużej rozdzielczości: flickr.com/photos/margarit-chan
Margarit Jesikka pisze:My awesome friend got me some new outfits for my ghouls. I will take more pics during weekend.
Aren't they amazing? <3 Madeline's dress is almost like made for Rochelle :D And can you see the little kettle-purse? Absolutely amazing <3
Abbey is wearing shoes, headband and dress from Apple WHite, Rochelle has Madeline's dress and purse
Justice ma już kategorię "ever after high dolls & more" www.shopjustice.com Obrazek

Obrazek Obrazek

I jeszcze:
Regarding the release date, a Justice manager said they are expecting them in late June or early July for their back to school season.
Źródło
ObrazekObrazek Buty pasują, ubranka pasują - ciekawe czy ciałka będą takie same.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Wydaje mi się, że oficjalna premiera będzie na Comic Con'ie. Przynajmniej tak mi wychodzi na podstawie tego, co mi podpowiedzieli na fanpejdżu na FB.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

To będzie okropny spam, ale ten chomik wyraża więcej niż słowa XD

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Te buty!!! Mom, please!
Trzeba zainwestować w basicki, kiedyś będą dużo warte :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Nienawidzę Mattela za te lalki, i jak ja mam uzbierać na Tonnerkę, skoro wychodzą takie cuda?

Na oficjalnym FB serii jest napisane, że od jutra (24.06) będą ujawniać coraz więcej:
The Ever After Rebels can’t wait to introduce themselves to you, beginning 6/24.
The Ever After Royals hope to put their best foot forward in the Forever After Reveal! Hex in daily beginning 6/24 to discover the whole story behind these best friends forever after.
Obrazek

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

ciekawe ile dolcow beda kosztowac xD

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

dextella pisze:ciekawe ile dolcow beda kosztowac xD
Mam nadzieję, że nie więcej niż 30$. Zanim dotrą do Polski to u nas i tak będą zawyżone ceny. Btw, nie pojawiła się jeszcze żadna polska strona EAH, a chyba już najwyższy czas?
briar-beauty-eah.tumblr.com pisze:I am extremely scared about how the face molds will look like. My expectations are very high due to the amazing clothing. The detail on them are amazing! Though from what I’ve seen of leaked dolls pictures in box, I was not entirely impressed. The faces look so flat! I really hope this is not the case, but you never know. I just hope the faces are as good as the clothing.
Widzę, że sporo osób ma podobne obawy do moich. Tym bardziej, że będzie tylko jeden mold dla wszystkich lalek, więc powinien robić dobre wrażenie. Mam nadzieję, że nie będą miały upośledzonych kikutów nosopodobnych jak np. Bratzillaz. Postacie z kreskówki mają dziurki w nosie, więc daje to jakąś nadzieję. Obrazek

Zablokowany