Akurat w tym przypadku wystarczyło, że zajrzała na czwartą stronę tego wątkuPariflora306 pisze:
Mangalarga masz zadatki na wróżkę
Ever After High
- reiha
- Kontakt:
Re: Ever After High
- Szklanooka
- Kontakt:
A ja obstawiam Apple, Raven, Briar i Maddie!Mangalarga pisze:Obstawiam Apple i Raven![]()

facebook.com/EverAfterHigh
- Mangalarga
- Kontakt:
Nie, Maddie będzie miała rękawiczki na stałe :< Chociaż może u niej jakoś to przełknę, bo z tych lalek mam na razie w planach tylko basiki.
Widzę, że będą miały domyślnie inny mold łapek niż Monsterki, też fajnie
Widzę, że będą miały domyślnie inny mold łapek niż Monsterki, też fajnie
- Szklanooka
- Kontakt:
Hmm, w sumie to nawet nie wiem jak inaczej mogliby to zrobić - uszyć takie maleństwo? Niewykonalne. Plastikowe albo klejone z materiału albo nie wyglądałyby estetycznie albo rozpadałyby się zbyt łatwo, a w końcu lalkami mają bawić się dzieci.Mangalarga pisze:Nie, Maddie będzie miała rękawiczki na stałe
- reiha
- Kontakt:
Nie przepadam za wmoldowanymi rękawiczkami, ale te wyglądają uroczo :3 (nie są tak tragiczne, jak u Spectry...) Możliwe, że te lalki będą miały tak urocze ubranka, że żal je będzie przebierać, przez co rękawiczki wcale nie będą przeszkadzały 
- dextella
- Kontakt:
http://24.media.tumblr.com/6f9c6437a6d7 ... o1_500.jpg jakie proszka te kiecki
CHCE JUZ
- reiha
- Kontakt:
Tutaj jeszcze buty Raven (na ostatniej lalce).

Power Ghoulz by Margarit-chan, on Flickr
Nie możliwe, że wydadzą je w przyszłym roku, skoro mają już tyle przygotowane

Power Ghoulz by Margarit-chan, on Flickr
Nie możliwe, że wydadzą je w przyszłym roku, skoro mają już tyle przygotowane
- Szklanooka
- Kontakt:
Źródło powyższych fotek w dużej rozdzielczości: flickr.com/photos/margarit-chan

I jeszcze:

Buty pasują, ubranka pasują - ciekawe czy ciałka będą takie same.
Justice ma już kategorię "ever after high dolls & more" www.shopjustice.comMargarit Jesikka pisze:My awesome friend got me some new outfits for my ghouls. I will take more pics during weekend.
Aren't they amazing? <3 Madeline's dress is almost like made for RochelleAnd can you see the little kettle-purse? Absolutely amazing <3
Abbey is wearing shoes, headband and dress from Apple WHite, Rochelle has Madeline's dress and purse

I jeszcze:
ŹródłoRegarding the release date, a Justice manager said they are expecting them in late June or early July for their back to school season.

Buty pasują, ubranka pasują - ciekawe czy ciałka będą takie same.- KiciaKocia
- Kontakt:
Wydaje mi się, że oficjalna premiera będzie na Comic Con'ie. Przynajmniej tak mi wychodzi na podstawie tego, co mi podpowiedzieli na fanpejdżu na FB.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
To będzie okropny spam, ale ten chomik wyraża więcej niż słowa XD

- Only NM
- Kontakt:
Te buty!!! Mom, please!
Trzeba zainwestować w basicki, kiedyś będą dużo warte
Trzeba zainwestować w basicki, kiedyś będą dużo warte
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- dextella
- Kontakt:
- Mangalarga
- Kontakt:
Nienawidzę Mattela za te lalki, i jak ja mam uzbierać na Tonnerkę, skoro wychodzą takie cuda?
Na oficjalnym FB serii jest napisane, że od jutra (24.06) będą ujawniać coraz więcej:
Na oficjalnym FB serii jest napisane, że od jutra (24.06) będą ujawniać coraz więcej:
The Ever After Rebels can’t wait to introduce themselves to you, beginning 6/24.
The Ever After Royals hope to put their best foot forward in the Forever After Reveal! Hex in daily beginning 6/24 to discover the whole story behind these best friends forever after.
- dextella
- Kontakt:
ciekawe ile dolcow beda kosztowac 
- Szklanooka
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nie więcej niż 30$. Zanim dotrą do Polski to u nas i tak będą zawyżone ceny. Btw, nie pojawiła się jeszcze żadna polska strona EAH, a chyba już najwyższy czas?dextella pisze:ciekawe ile dolcow beda kosztowac
Widzę, że sporo osób ma podobne obawy do moich. Tym bardziej, że będzie tylko jeden mold dla wszystkich lalek, więc powinien robić dobre wrażenie. Mam nadzieję, że nie będą miały upośledzonych kikutów nosopodobnych jak np. Bratzillaz. Postacie z kreskówki mają dziurki w nosie, więc daje to jakąś nadzieję.briar-beauty-eah.tumblr.com pisze:I am extremely scared about how the face molds will look like. My expectations are very high due to the amazing clothing. The detail on them are amazing! Though from what I’ve seen of leaked dolls pictures in box, I was not entirely impressed. The faces look so flat! I really hope this is not the case, but you never know. I just hope the faces are as good as the clothing.