Tereski
- lwica
- Kontakt:
Re: Tereski
Oj tak Tereska to takie słodkie cukierki lodowe.Mniam.
Tylko te ciałko paskudne.Też bym ją przesadziła na normalniejsze.A sweetaśna Teresko-syrenka na pewno byłaby piękna.Raz jeszcze bardzo gratuluję. 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
roroDolls, Stabat Mater Dolorosa2 mnie pogrążył. Genialne 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- roroDolls
- Kontakt:
hihi, w koncu chodzilo sie do przedszkola u zakonnic;-)
-
Herma
- Kontakt:
pamiętam jak miałam w dzieciństwie blond Teresę z pieskiem niestety piesek zaginął w akcji a lalka trafiła do mojej siostrzenicy. Wszystkie Teresy są ładne. 
- Wiol
- Kontakt:
Byłam w przedszkolu. Pytanie o lalkę wzbudziło sensację,ale zostałam potraktowana z buta. Pani stwierdziła,że jej nie wymieni BO to jej lalka ukochana z dzieciństwa i zostanie w przedszkolu. Cóż- lepiej jej tam będzie pod nogami trzylatków niż w mojej "kolekcji"
A może nie patrząc mi w oczy Pani nie chciała się przyznać,że sama się nią w pracy bawi 
Biedna Tereska.
Powinien być jakiś paragraf za znęcanie się nad lalkami...
Biedna Tereska.
-
JoannaS
- Kontakt:
Szkoda lali, ja też jeszcze nie mam swojej Tereski. Czekam aż ktoś będzie się pozbywał brunetki basics, podoba mi się też ruda piosenkarka, ale i ze "Zmierzchu" jest całkiem ładna (trochę mi przypomina Ditę von Teese).
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Obstawiam, że ta lalka wkrótce trafi na allegro w zawyżonej cenie ...Wiol pisze:Byłam w przedszkolu. Pytanie o lalkę wzbudziło sensację,ale zostałam potraktowana z buta. Pani stwierdziła,że jej nie wymieni BO to jej lalka ukochana z dzieciństwa i zostanie w przedszkolu. Cóż- lepiej jej tam będzie pod nogami trzylatków niż w mojej "kolekcji"A może nie patrząc mi w oczy Pani nie chciała się przyznać,że sama się nią w pracy bawi
Biedna Tereska.

- Wiol
- Kontakt:
- ingrid
- Kontakt:
Ukochana lalka z dzieciństwa rzucona na żer malutkich dzieci, które raczej nie znają się jeszcze na lalkowej estetyce. Ech, nie wiem skąd u ludzi taki brak wyrozumiałości, co by jej zależało wymienić się za jakąś nową lalkę typu stylowa za 25zł, zawsze to nowa lalka, z pudełka. Może pomyślała, niczym rezolutna Maja, że jak lalka się wysłużyła, to dla oszczędności wysłuży się ją do końca w przedszkolu, tak jak ulubionym starym swetrem zatyka się np. szpary w nieszczelnych oknach na zimę. No nic, tylko przykrość. Nie mniej gratuluję Wiola odwagi i asertywności.
- Asiasta
- Kontakt:
Moja jedyna Tereska. Cieszę się, że udalo mi się zdobyć ją w oryginalnym stroju 
2017-04-21_08-43-52 by Joanna Piotrowska, on Flickr
2017-04-21_08-43-52 by Joanna Piotrowska, on Flickr- roroDolls
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
Asiasta Tereska prześliczna zwłaszcza,że masz ją w oryginalnym ubranku.
RoroDolls przepiękne Tereski,a jak wróżka się zmieniła,teraz po Twojej metamorfozie jest jeszcze ładniejsza.
RoroDolls przepiękne Tereski,a jak wróżka się zmieniła,teraz po Twojej metamorfozie jest jeszcze ładniejsza.
- ingrid
- Kontakt:
Śliczne Tereski, stare, dobre, ładne moldy i kochane ciałko Tnt. Roro obrobione i pewnie bardzo zadowolone z tego
. Ta z wiankiem wygląda tak jakoś tajemniczo.
- roroDolls
- Kontakt:
- Aarjelin
- Kontakt:
a za mną ostatnio chodzi i chodzi Teresa Quinceanera 2017
i Dance Moves Teresa (to przez Lwicę bo mnie nią niecnie poszczuła
) i w ogóle jakiś mały napad na te Tereski mam, zwłaszcza te z starym moldem
Latam po tych internetach, podziwiam kolejne modele i buzie :3 i co jedna to mnie urzeka x3 no istna grecka tragedia :p jak z pokemonami chciało by się wszystkie
a tu portfel niezgodny, człowiek zaś średnio decyzyjny, ot dramat ;p
Latam po tych internetach, podziwiam kolejne modele i buzie :3 i co jedna to mnie urzeka x3 no istna grecka tragedia :p jak z pokemonami chciało by się wszystkie
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3