DC SuperHero Girls
- reiha
- Kontakt:
Re: DC SuperHero Girls
Froggy otwierała dzisiaj nową WW link, nie wiem czy to jedyna lalka w serii - nie potrafię znaleźć więcej. Jestem zwiedziona jakością, spódnica jest plisowana tylko z przodu, tak samo bluzka jest z tyłu gładka
Za to buty są fajniejsze niż w poprzedniej wersji...
- EvilCupcake
- Kontakt:
Tył rzeczywiście nie powala, ale i tak rzadko bym ją od tej strony oglądała.
Chyba bardziej mi się podoba od pierwszego wydania, chociaż i tak nie na tyle żebym ją chciała kupić. Generalnie bardzo bym chciała sprawić sobie BB, ale ciągle nie mogę się zdecydować. Zawsze jak mam już ją w ręce, to stwierdzam, że twarze tych lalek, choć ładne, to są nudne jak flaki z olejem.
- EvilCupcake
- Kontakt:
- ingrid
- Kontakt:
Wonderka w plisowanej spódniczce jest chyba najładniejszym, mimo, że uproszczonym, wydaniem. Ogólnie mam dziwnie chłodny stosunek do tych lalek, nie zaintrygowały mnie jakoś nadzwyczajnie. Śnieżna zapowiada się nawet ciekawie, tak nawet do pary dla Abbey i Crystal z Everek.
- reiha
- Kontakt:
- trujewszczak
- Kontakt:
W tym roku mój ukochany Mikołaj pod choinkę przyniósł mi Harley i jestem przemiło zaskoczona tym, jak masywnie i porządnie wygląda. Jest ciężka, a ja bardzo lubię ciężkie lalki. Pozuje świetnie. Pewnie to kwestia sporych, płaskich butów, ale uwielbiam to, że mogę ustawiać ją jak mi się podoba (nawet z młotkiem) i się nie przewraca. Artykulacja pod biustem - strzał w 10. Na początku przytłaczały mnie trochę jej wielkie nogi, ale gdy zdjęłam jej ubranko i obejrzałam dokładnie ciałko, to nawet mi się spodobały. I już te krótkie rączki, masywne barki, i długaśne nogi mi nie przeszkadzają, ale małe dłonie nadal trochę dziwią. Szkoda jedynie, że ma pomalowane nogi. Z tego, co widzę Frost ma materiałowe gatki, mogli zrobić takie i tu. Na razie nie widzę jej w innej stylizacji niż Harley Quinn, ale wiem, że gdy zachce mi się ją customować, to trochę ograniczy to pole manewru. Niemniej jednak jestem bardzo zadowolona i polecam. Tylko teraz mam ochotę jeszcze na Pszczółkę i Batgirl. 
- Soihime
- Kontakt:
Też mam Harley i Supergirl! To na prawdę fajna seria. Podoba mi się, że na ich ciałach są zaznaczone muskuły a Supergirl ma fajne skarpetki i ciekawą gumową pelerynkę
są wykonane solidnie i buźki mają urocze
żadnej w życiu nie przerobię, bo po prostu byłoby mi żal.
Może jak kiedyś trafi mi się dupel, ale te dwie zostaną oryginalne.
- ingrid
- Kontakt:
W kerfurcie jest jakaś nowa Wonder Woman, której wcześniej tam nie dostrzegałam, interaktywna, ma na plecach przycisk i po naduszeniu nań lalka wydaję okrzyki bojowe i świecą jej nadgarstki/bransoletki. Lalka niemiłosiernie moldowana, aczkolwiek w cenie ok. 50zł, a interaktywność jej trochę mnie wciągnęła i miałam lekki opór aby odłożyć ją na półkę
Hmm, może ta Bat Nietoperzyca też jest z tego właśnie wypustu. Harley mogłaby dostać święcony młotek z odgłosami uderzenia w akompaniamencie śmiechu
No, a jak wszyscy, to wszyscy i Babcie też, U Mattela chyba pozazdrościli tym z Hasbra i mają wyjść na rynek mini bohaterki?
https://www.instagram.com/p/BOB3ZDJlR8L/
No, a jak wszyscy, to wszyscy i Babcie też, U Mattela chyba pozazdrościli tym z Hasbra i mają wyjść na rynek mini bohaterki?
https://www.instagram.com/p/BOB3ZDJlR8L/
- reiha
- Kontakt:
dla mnie wszystkie te lalki są identyczne

źródło
ktoś na tumblerze pisał, że wyjdzie kolejna lalka Katany, ale nie mam źródła i nie wiem czy to prawda. Ciekawe czy zrobią ją zupełnie sztywną, żeby wymagała dokupienia innej lalki dla ciała

źródło
ktoś na tumblerze pisał, że wyjdzie kolejna lalka Katany, ale nie mam źródła i nie wiem czy to prawda. Ciekawe czy zrobią ją zupełnie sztywną, żeby wymagała dokupienia innej lalki dla ciała
- reiha
- Kontakt:
nowa Katana? ta z Comic Conu miała inne ręce...
DCSHG 2017 by Bubbles C., on Flickr
nie chce mi się szukać informacji na tumblerze
DCSHG 2017 by Bubbles C., on Flickrnie chce mi się szukać informacji na tumblerze
- Chale
- Kontakt:
O matulu, jeśli wydadzą Katanę nawet w rozmiarze innych lalek to będzie pierwszym punktem na mojej wishliście. Ze wszystkich bohaterek ona ma chyba najśliczniejszy ryjek <3
- EvilCupcake
- Kontakt:
Podmalować akcesoria, to i tamto dorobić i Katana będzie wyglądała cudownie!
- reiha
- Kontakt:
- ingrid
- Kontakt:
Ta Wonder Woman i Katana wiadomo, przypadły mi w sumie do gustu. Katana nie wiele różni się w moim odczuciu od tej limitowanej (może ta też będzie jakaś nadzwyczajna dla wybranych), a Wonder w tej spódniczce i sandałkach gladiatorkach wygląda tak antycznie, jest podobna do pierwszego wydania, ale według mnie lepsza, o te elementy, nie wydaje się taka ciężka, a do tego pozostała artykułowana i wolna od wmoldowań, chętnie wpisałabym ją na wishlistę, o ile seria będzie regularnie odwiedzać nasze sklepy.
- reiha
- Kontakt:
widziałam Starfire w leklerku (i którąś Batgirl, chyba tą strzelającą), jej skóra jest taaaaka pomarańczowa
nie ma szans, żeby przebrać ją w normalne ubrania i udawać że nie jest bohaterką 
Batgirl za 52 zł.
Batgirl za 52 zł.