<- Ari

na jakimś filmie mówili, że mają być sprzedawane w blind bagach w kształcie plastikowych trumno-szafek?

<- Ari

Monster High Minis! by Dorothy M, on FlickrJa wolę w torebce, bo można bezproblemowo wypatrzyć figurkę przez okienko a przy tym zaoszczędzić górę pieniędzy. W trumienkach nic nie można wyobserwować. U mnie też 3,99€ kosztują i właśnie doszły wave 2 w ToysRUs. Trzeba dobrze te torebki przebierać, bo nie ma indykacji, że nowe Minis są dostępne. Ja mam 25 różnych (na moim tumblr #monster high minis).Dorii.86 pisze:Dzisiaj dopadłam parę minisow !! Super słodziaki♡! Tylko ze w Irl są w blind bagach a nie w trumienkach/szafkach(??).. troche słabo bo fajnie wyglądają w nich poustawiane. Cena 3.99 e za sztuke![]()
Monster High Minis! by Dorothy M, on Flickr
Muszę się bardziej tymi kodami zainteresować, chociaż z drugiej strony przeglądanie paczuszek sprawia mi przyjemnośćDorii.86 pisze:rafau-der-schlimmste : u mnie niestety nie ma TRUtzn był ale po roku go zamknęli z powodu cen i ludzie częściej kupowali w innym sklepie zabawkowym ktory zdominował Irlandie. Druga seria jeszcze się nie pojawiła ale za to są 3 paki a jednym z nich Toralei, moja ulubona postąć lalkowa aż się dziwię czemu jeszcze ich nie kupiłam hy
Co do torebek to mają one kody, także nie trzeba przesuwać figurki do okienka

A gdzie kupowałaś?Ciabas pisze:Ja mam Catty, Draculaurę i Clawdeenkupiłam każdą za 7zł. Ale figurki dawałam pod czytnik, bo inne pokazywało właśnie po 15zł. Warto więc kilka sprawdzić. I są przesłodziuchne <3
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości