BarbieDream pisze:Zapisałam się :3 Zaczynam przygodę z W clubem
Gratuluję świetnej decyzji
BarbieDream pisze:Zapisałam się :3 Zaczynam przygodę z W clubem
Jak już szaleć, to szalećniemiłamonika pisze:Hehe Barbie Dream no akurat lubisz te najdroższe Panie no to faktycznie ceny stoją wysoko.
Ech, mnie też marzy się Elise/Elyse... Szkopuł w tym, że jako kultowa postać zawsze szybko się wyprzedaje albo jest jakąś specjalną edycją, albo występuję w giftsecie (już 2 rok z rzędu) i to dla mnie za drogo, pomimo całej fantastycznej oprawy, dodatkowych strojów i akcesoriów. WClub daje możliwość zapoznania się z ofertą IT jeszcze zanim trafi do dealerów i ogólnej publiki więc można się przygotować, to też jest moim zdaniem spory plus.BarbieDream pisze:Tylko, że ja oglądałam się za lalkami typu Giselle, Agnes i Elise a ich ceny zawsze koszmarnie rosną.
Aaa, to takie buty. Ja bym chyba wybrał Jordan w klasycznej ciemnoskórej wersji, to bardzo łany mold i tak rzadko wykorzystywany, a każde jej wydanie jest moim zdaniem trafem w 10jewelsnake pisze:Co do wyboru Agnes - nie bylo opcji na Elise. Mozna bylo wybierac z Agnes, Jordan i chyba Veroniqe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość