och cudo. choc widac i gumowosc i warstwe farby - zupelnie zaczarowana.
lubie ciemniejsze brwi.
Barbie lata 90-te
- roroDolls
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
Re: Barbie lata 90-te
A ja uwielbiam taki makijaż malowany farbkami u starych,dobrych superstarek bo jest przepiękny.
Może być nawet trochę krzywy ale dla mnie jest jak obraz malowany na płótnie przez malarza.
I dlatego Barbie z tamtych lat mają jak by ukrytą duszę właśnie w swoich oczach,uśmiechu i dołeczkach w policzkach. 
- Asiasta
- Kontakt:
Wylicytowana na allegro za 15 zł splash n color barbie. Stan bardzo dobry, strój jak nowy, włosy w idealnym stanie. Jedyna wada to brak całych kolczyków. Kolorowe pasma włosów są jasne bo chwilę przed zrobieniem zdjęć suszylam lalce włosy suszarką ( kolorki pod wpływem ciepła zanikają ).
1996 Splash 'n Color Barbie by Joanna Piotrowska, on Flickr
1996 Splash 'n Color Chriestie & Barbie by Joanna Piotrowska, on Flickr
Barbie dostała swój stojak i wraz z Chriestie czekają na 2 pozostałe koleżanki
1996 Splash 'n Color Chriestie & Barbie by Joanna Piotrowska, on FlickrBarbie dostała swój stojak i wraz z Chriestie czekają na 2 pozostałe koleżanki
- ingrid
- Kontakt:
Bardzo okazyjna superstarka, ze ślicznej serii. Christie jest niezwykle sympatyczna i te złote dodatki do strojów kąpielowych bardzo wzbogacają te proste, a zgrabne stylizacje. Serie plażowe lat 90 mimo, że budżetowy playline, stały się naprawdę silnym motywem kolekcjonerskim. Solidne ciałka tnt i oryginalność, w której nie czuć szablonowej tandety, chociaż w każdej serii główną rolę odgrywała bielizna, zwykły stanik i majteczki.
- Asiasta
- Kontakt:
Mam 2 lalki Baywatch różniące się makijażem. Moja pierwsza Baywatch to ta z niebieskimi dużymi oczami. Nie lubię wielkich oczu u lalek Barbie ale akurat tej buźka bardzo przypadła mi do gustu. Lalka ta ma dużo rzadsze i delikatniejsze włosy niż jej koleżanka Baywatch z brązowymi oczkami, której włosy są bardzo gęste ale też w dotyku wydają się twardsze ( być może są bardziej zniszczone i wysuszone). Obie były wyprodukowane w Chinach. Czy obie lalki były sprzedawane w tych samych latach?
1995 Baywatch Barbie's by Joanna Piotrowska, on Flickr
1995 Baywatch Barbie- # 2 by Joanna Piotrowska, on Flickr
1995 Baywatch Barbie- #1 by Joanna Piotrowska, on Flickr
1995 Baywatch Barbie- # 2 by Joanna Piotrowska, on Flickr
1995 Baywatch Barbie- #1 by Joanna Piotrowska, on FlickrKto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość