Lalkowy HAPPYTON :)
- Erysia
- Kontakt:
Re: Lalkowy HAPPYTON :)
Gratuluję wspaniałych prezentów
Francuzka zjawiskowa 
"Kto szuka, ten najczęściej coś znajduje, niestety czasem zgoła nie to, czego mu potrzeba." -J.R.R. Tolkien
https://panna-niepowazna.blogspot.com/
https://panna-niepowazna.blogspot.com/
- ingrid
- Kontakt:
Pink Flamingo Serdecznie gratuluję nowych lalek, na zdjęciu prezentują się tak barwnie i przyjemnie dla oka oraz serca. Francuzka, to naprawdę udany egzemplarz, w prostym, lecz bardzo symbolicznym stroju. Totaly Hair, lalka legenda, w wersji kolekcjonerskiej ma stojak, piękne pudełko, jest nowa, taka świeża i nawet trochę cofa czas, do chwil poprzedniej epoki Barbie i pięknych sentymentów. Po za laleczkami rzecz jasna i ja serdecznie gratuluję relacji z kochanymi osobami wokół Ciebie, pasje bywają piękne, ale żywe uczucia są jeszcze piękniejsze 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Pokrzyva, ludzie zaiste cudowni
a Mackówkę francuską polecam szczerze, tylko ostrzegam, jestem piekielnie nieobiektywny, uwielbiam wszystkie blond Mackie! 
JoannaS, dziękuję
No i nie pozostaje mi napisać nic innego jak jw.
Francuzka pojawia się na all w przyjaznej cenie 
Neytiri, oj, dziękuję przede wszystkim za życzenia, bardzo mi miło
Kiedy musiałem zrezygnować z Twojej Francuzki myślałem, że okazja przepadła, ale jednak okazuje się, że mocno chciana lalka znajdzie swoją drogę do rąk kolekcjonera w taki czy inny sposób ;P
Erysia dzięki! Jeszcze raz podkreślam, że szczerze polecam, Francuzka naprawdę jest przeurocza
ingrid, dziękuję i masz absolutną rację, to ludzie są na pierwszym miejscu i nie mógłbym być bardziej wdzięczny za tak wspaniałych wokół siebie, a lalki stanowią wisienkę na torcie
JoannaS, dziękuję
Neytiri, oj, dziękuję przede wszystkim za życzenia, bardzo mi miło
Erysia dzięki! Jeszcze raz podkreślam, że szczerze polecam, Francuzka naprawdę jest przeurocza
ingrid, dziękuję i masz absolutną rację, to ludzie są na pierwszym miejscu i nie mógłbym być bardziej wdzięczny za tak wspaniałych wokół siebie, a lalki stanowią wisienkę na torcie
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
W pierwszej kolejności wszystkiego najlepszego!
A Francuzka jest przeurocza. 
- Neytiri
- Kontakt:
Pink Flamingo, to kolejny raz potwierdza tezę, że po prostu pewne lalki są nam przeznaczone i w ten czy inny sposób znajdą drogę do nas 
- Neytiri
- Kontakt:
Zawsze bardzo się cieszę gdy moje dwa hobby łączą się, tym bardziej gdy jedno z nich znajduje uznanie u fanów drugiego
Tym razem wpadłam na artykuł o pięknych OOAKach na podobieństwo V i Jimina z BTS. Nie siedzę w tego typu lalkach, ale szczęka mi opadła, naprawdę piękne i podobne customy.
- Arima
- Kontakt:
Super! Podobieństwo jest naprawdę znaczne.
Chociaż nie siedzę w k-popie i nie znam się na koreańskich idolach, to lalki mi się podobają.
Lubię sobie popatrzeć na lalki na podobieństwo znanych osób.
Chociaż nie siedzę w k-popie i nie znam się na koreańskich idolach, to lalki mi się podobają.
Lubię sobie popatrzeć na lalki na podobieństwo znanych osób.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Kupiłam ciało dla mojej latającej głowy Dollfie Dream! Już niedługo się przekonam czy to lalki dla mnie, czy jednak pozostanę przy żywicy. 
- KiciaKocia
- Kontakt:
Przyszły buty dla recasta! (Serio, muszę mu wreszcie imię wymyślić XD) I są cudne! Te sprzączki, oczka na sznurówki, bieżniki an podeszwach!

"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Arima
- Kontakt:
Hehe, też się tak cieszyłam gdy przyszły moje buty dla Akiry. 
Wtedy nawet jeszcze samej lalki nie miałam.
Wtedy nawet jeszcze samej lalki nie miałam.
- KiciaKocia
- Kontakt:
Mi z butami było trochę nie po drodze. Recasta mam już pół roku, ale buty dostał dopiero teraz. Lepiej późno niż wcale.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- EvilCupcake
- Kontakt:
Łiiii Cleo i Ghoulia są już w Warszawie!!!
- Soihime
- Kontakt:
KiciaKocia pisze:Przyszły buty dla recasta! (Serio, muszę mu wreszcie imię wymyślić XD) I są cudne! Te sprzączki, oczka na sznurówki, bieżniki an podeszwach!
http://i65.tinypic.com/2wn8byx.jpg
O jejku jakie cudne! Zdradź tajemnicę na jaką skalę lalek to jest?
//Cytując, usuwamy tagi img. Miranda
- KiciaKocia
- Kontakt:
To buty mojego recastowego chłopaka i są w skali 1:4.Soihime pisze: O jejku jakie cudne! Zdradź tajemnicę na jaką skalę lalek to jest?
- KiciaKocia
- Kontakt:
Ciekawe czy mi się posty scalą...
Wiem, głupio tak trochę, bo mija rok odkąd ją kupiłam i dopiero teraz jej kupiłam perukę, ale lepiej późno niż wcale.

Wiem, głupio tak trochę, bo mija rok odkąd ją kupiłam i dopiero teraz jej kupiłam perukę, ale lepiej późno niż wcale.