ubranko Lei, bo cierpimy na deficyt ciuchów
zdjęcia znowu #jakośćzimowegokartofla

Wiesz, to jest całkiem dobry pomysł :3Manhamana pisze:Mam kilka latających łebków i chyba zmaltretuję oryginalne faszkowe ciałka![]()
Akurat ja te wcześniejsze miałam na myśli - w pełni zginalneAarjelin pisze:Wiesz, to jest całkiem dobry pomysł :3Manhamana pisze:Mam kilka latających łebków i chyba zmaltretuję oryginalne faszkowe ciałka![]()
też mi się trochę ciałek faszek pałęta, do tej pory głównie ładowałam ich nudystyczne korpusiki do pudełka i na tym się inwencja kończyła xp ale masz racje, cóż że sztywniaczki ale przecie mogą i tak posłużyć za swoiste ekspozytory dla równie zalegających, co ciekawszych łebków
no to mam nowy projekcik na horyzoncie
ps: A panna się krasno i pogodnie prezentuje :3
Aaaa ha...Manhamana pisze:Akurat ja te wcześniejsze miałam na myśli - w pełni zginalneAarjelin pisze:Wiesz, to jest całkiem dobry pomysł :3Manhamana pisze:Mam kilka latających łebków i chyba zmaltretuję oryginalne faszkowe ciałka![]()
też mi się trochę ciałek faszek pałęta, do tej pory głównie ładowałam ich nudystyczne korpusiki do pudełka i na tym się inwencja kończyła xp ale masz racje, cóż że sztywniaczki ale przecie mogą i tak posłużyć za swoiste ekspozytory dla równie zalegających, co ciekawszych łebków
no to mam nowy projekcik na horyzoncie
ps: A panna się krasno i pogodnie prezentuje :3
o losie, nastały czasy kiedy faszki kojarzą się wyłącznie z patykami...... Mam jakieś latające łby podobne do tego wyżej płasko ucięte - do nich trzeba obcinać szyje, bo nijak nie będzie pasowało. Z klonami prosta sprawa, bo plastik podatny bardzo a oryginalne Mattela trzeba już narzędziem elektrycznym potraktować
tą wyżej to pilnikiem do paznokci obcięłam
Ogólnie ciałko ciekawe- korpus i uda sztywny, pusty "stukający" plastik a podudzia i ręce z miękkiego tworzywa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości