Customy Seevou
- Balbinka
- Kontakt:
Re: Customy Seevou
Oczki są bardzo ładne, ale rogi przystrojone dyńkami to po prostu mistrzostwo świata
Ostatnio niesamowicie podobają mi się rogi u lalek, a te Twoje to kwintesencja rogowatości
dlaczego ja nie umiem takich zrobić?! To niesprawiedliwe 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
...
- Arima
- Kontakt:
Fantastyczna stylizacja!
Rogi - taa, ja też mam w planach jakieś dla Akiry. Ale czy wyjdą mi przyzwoicie, nie wiem. Twoje kojarzą mi się z Maleficent.
Rogi - taa, ja też mam w planach jakieś dla Akiry. Ale czy wyjdą mi przyzwoicie, nie wiem. Twoje kojarzą mi się z Maleficent.
- Seevou
- Kontakt:
Super, że spodobała się Wam stylizacja
. Uwielbiam rogi, poroża i wszelkie ozdoby na głowę u lalek. Może przy robieniu następnych rogów powinnam pomyśleć o tutorialu/zdjęciach krok-po-kroku?
- Arima
- Kontakt:
Tak, to bardzo dobry pomysł. 
- Balbinka
- Kontakt:
Jasne, tutoriale to fajna sprawa 
...
...
- Seevou
- Kontakt:
Ostatnio pracowałam nad stopami i chciałabym pochwalić się efektami. Najbardziej dawały się we znaki paznokcie
. Jak widać na powiększeniu, jeszcze wymagają nieco wyrównania. Musiałam też zrobić nowe łydki i, na szczęście, za drugim razem robi się je dużo szybciej. Chciałam zachować kształt poprzednich z przodu, ale zmienić go nieco od profilu. Teraz będą stabilniejsze i od razu dopasują się do kulek przy stopach. Dam Wam znać, gdy będą gładsze, bardziej fotogeniczne i trochę przytyją
.

- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Stopy wyszły fantastycznie. Jestem pod wrażeniem Twojej pracy.
- Soihime
- Kontakt:
WOOOOW mogłabyś sprzedawać takie lalki *0*
- Balbinka
- Kontakt:
Fantastyczne stópki. Nie mogę się doczekać całości. 
...
...
- Arima
- Kontakt:
Super!
Ja tam lubię chude nóżki - takie Doll Chateau lub Tender Creation fajnie wyglądają w rajstopkach albo zakolanówkach.
Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy.
Ja tam lubię chude nóżki - takie Doll Chateau lub Tender Creation fajnie wyglądają w rajstopkach albo zakolanówkach.
- Seevou
- Kontakt:
Dziękuję Wam wszystkim
. Głównie chodziło mi o dorównanie jednej chudszej do drugiej i ewentualnie dodanie nieco ciałka z tyłu, w widoku z przodu gabaryty nie powinny się istotnie zmienić.
W międzyczasie zrobiłam zdjęcie mojej Feli z czerwonymi oczami. Wcześniej tego typu tęczówki drukowałam, jednak tym razem po prostu użyłam pędzelka i farbki. Efekt z pewnością nie tak drobiazgowy jak przy drukowanych, ale jestem pozytywnie zaskoczona tym, że takie nie-idealne oczy po założeniu lalce mogą być dla mnie zupełnie akceptowalne
Feli with red eyes by Seevou Dolls, on Flickr
Spokojnie, na pewno znacznie nie przytyjąArima pisze:Super!![]()
W międzyczasie zrobiłam zdjęcie mojej Feli z czerwonymi oczami. Wcześniej tego typu tęczówki drukowałam, jednak tym razem po prostu użyłam pędzelka i farbki. Efekt z pewnością nie tak drobiazgowy jak przy drukowanych, ale jestem pozytywnie zaskoczona tym, że takie nie-idealne oczy po założeniu lalce mogą być dla mnie zupełnie akceptowalne
Feli with red eyes by Seevou Dolls, on Flickr- Annorelka
- Kontakt:
Stópki sliczne! Wyglądają też na stabilne. 
Mam pytanie - z czego wynikają różnice w kolorze poszczególnych partii ciała? Modelina się skończyła czy to "primer"? W jaki sposób go używasz?
Mam pytanie - z czego wynikają różnice w kolorze poszczególnych partii ciała? Modelina się skończyła czy to "primer"? W jaki sposób go używasz?
- Seevou
- Kontakt:
DziękiAnnorelka pisze:Stópki sliczne! Wyglądają też na stabilne.

Co do koloru - wcześniej lepiłam wszystko z Fimo. Teraz kupiłam sobie Super Sculpey Medium Blend i jestem zauroczona właściwościami tej masy. Tak więc nowe części będą szare
- lwica
- Kontakt:
Fela z tymi czerwonymi oczkami jak i w całej stylizacji wygląda prześlicznie. 
- Balbinka
- Kontakt:
Jako rasowy fetyszysta lalkowych stópek powiem, że dla mnie wygląd od spodu też jest ważny. Fajnie jak mają krzywizny i zaokrąglenia. Te wyglądają cudnie.
...
...