Dla porównania - Littlesi, których sklonował przedsiębiorcy Polak, wyglądali o tak (zdjęcie z sieci):

Mamma mia, toż ja pożądam tego momentu! Myślałam, że to kompletnie zapomniane laluszki i że u nikogo się nie uchowały, a tu - taki urodzaj (aż dwie!). Wow!Nagualini pisze: Dwie mi zostały do dziś, jak wrócę do domu (czyli za jakiś tydzień) to obfocę i wrzucę w wątek, jeśli nie masz, Zgredzie, nic przeciwko.

Mini Fleurs by Nagualini, on Flickr
Mini Fleur by Nagualini, on Flickr
Mini Fleur by Nagualini, on FlickrŁooooo, ja miałam właśnie taką białowłosą! Jakie miodne zdjęcia - wszystko perfekcyjnie widać. No i uchowały się włosy! Przecudne obie!Nagualini pisze:No to zgodnie z zapowiedzią wrzucam moje okazy

No, wdzięku im nie można odmówić, nawet tym bardziej krzywym z twarzyAsiasta pisze:Jakie słodziaki
Cała przyjemność po mojej stronie, dzięki Tobie wykopałam je z dna pudła i przypomniało mi się, jakie są fajne. Co do buziek - mam wrażenie, że te z wcześniejszych lat były ładniejsze, staranniej pomalowane. Może było kilku producentów? A może po prostu wszystko zależało od talentu i fantazji malowaczaStary_Zgred pisze: Nie wiedziałam, że one miały różne twarzyczki - byłam przekonana, że idą z jednej sztampy.
Bardzo dziękuję za zdjęcia! Nacieszyć się nimi nie mogę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości