Carmazinowe stworki
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Re: Carmazinowe stworki
Kochani, bardzo Wam dziękuję za komplementy
<3 nie macie pojęcia jak bardzo poprawiają mi humor w ostatnich dniach

- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Ostatnio skończyłam Byulkę- nie mam czasu na razie zrobić jej lepszych zdjęć, ale zaraz po sesji postaram się zabrać ją w teren 
Uszyłam jej pelerynkę, z której jestem szczególnie dumna.
Dostała na imię Madeline- jak tylko zobaczyłam ją w tym wdzianku pomyślałam o tej kreskówce
Byul Madeline by Carmazin, on Flickr
Uszyłam jej pelerynkę, z której jestem szczególnie dumna.
Dostała na imię Madeline- jak tylko zobaczyłam ją w tym wdzianku pomyślałam o tej kreskówce
Byul Madeline by Carmazin, on Flickr- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Panienka jest cudna - ma przepiękną buźkę. I niesamowity kolor tęczówek. Płaszczyk rewelacja. A kreskówkę i ja oglądałam. 
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Pentesilea, bardzo dziękuję
Oczki jeszcze są do poprawy bo wyszły trochę zbyt rozpikselowane, ale zostanę przy tym kolorze
Lubię Pullipową rodzinę w wydaniu vintage, jakoś wyjątkowo mi to do nich pasuje 
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Macie tak czasem, że nie możecie dogadać się z lalką? Tak kompletnie coś Wam w niej nie pasuje, męczy Was miesiącami... Smutne oczy zerkają z pudła i czekają, pomimo, że tak bardzo chcieliście ją mieć. Aż w końcu JEST! Pomysł idealny, objawienie, które sprawia, że lalka z niekochanej staje się ulubionym cudeńkiem!
No i właśnie tak miałam z moją Pullip w kolorze Mocha- piękny mold, piękny kolor... a coś ciągle nie tak. Przemalowywałam ją już cztery razy. Ale w końcu jestem z niej zadowolona, potrzebowałam punktu zaczepienia, którym okazała się urocza słomiana w kolorze peruczka. Lalka dostała imię Sun. Czeka mnie jeszcze robienie akcesoriów, bucików, torby itp. A i zastanawiam się czy nie zrobić jej motylich skrzydeł...
No ale dość gadania, oto Sun:
Pullip Mocha custom by Carmazin, on Flickr
No i właśnie tak miałam z moją Pullip w kolorze Mocha- piękny mold, piękny kolor... a coś ciągle nie tak. Przemalowywałam ją już cztery razy. Ale w końcu jestem z niej zadowolona, potrzebowałam punktu zaczepienia, którym okazała się urocza słomiana w kolorze peruczka. Lalka dostała imię Sun. Czeka mnie jeszcze robienie akcesoriów, bucików, torby itp. A i zastanawiam się czy nie zrobić jej motylich skrzydeł...
No ale dość gadania, oto Sun:
Pullip Mocha custom by Carmazin, on Flickr- lwica
- Kontakt:
Ja też mam taką lalkę do której nie mogę się jakoś przekonać,także spokojnie chyba każdy z nas tak ma.
Sun wyszła pięknie
zresztą jak wszystkie Twoje lalki.A skrzydełka motyla to bardzo dobry pomysł,może zrób je w kolorze różyczek na opasce? Myślę,że powinny do niej pasować. 
Sun wyszła pięknie
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Och, padłam... Nie jestem w ogóle fanką dyniek, ale taką... Taką chcę! Cudowna!
Wszystko jest teraz takie, jak trzeba. 
Motyle skrzydła w Twoim wykonaniu na pewno będą idealne.
- Ania I.
- Kontakt:
Och, jaka cudowna!

- Arima
- Kontakt:
O rety, ale ślicznotka!
Fenomenalna!
Takie cudeńka sprawiają, że włącza mi się chciejstwo, a przecież zawsze kręciłam nosem na dyńki.
Uwielbiam takie połączenie - ciemna skóra i jasne włosy. No i te złote płatki na powiekach...
Takie cudeńka sprawiają, że włącza mi się chciejstwo, a przecież zawsze kręciłam nosem na dyńki.
Uwielbiam takie połączenie - ciemna skóra i jasne włosy. No i te złote płatki na powiekach...
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Dziękujęlwica pisze:Ja też mam taką lalkę do której nie mogę się jakoś przekonać,także spokojnie chyba każdy z nas tak ma.![]()
Sun wyszła piękniezresztą jak wszystkie Twoje lalki.A skrzydełka motyla to bardzo dobry pomysł,może zrób je w kolorze różyczek na opasce? Myślę,że powinny do niej pasować.
Cieszę się, że Ci się podobaPentesilea pisze:Och, padłam... Nie jestem w ogóle fanką dyniek, ale taką... Taką chcę! Cudowna!Wszystko jest teraz takie, jak trzeba.
Ania I. pisze:Och, jaka cudowna!![]()
Dziękuję
Jak pierwszy raz zobaczyłam Pullip to pomyślałam "co to za szkaradztwo" XD także no, gust się może zmienićArima pisze:O rety, ale ślicznotka!Fenomenalna!
Takie cudeńka sprawiają, że włącza mi się chciejstwo, a przecież zawsze kręciłam nosem na dyńki.![]()
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Ostatnio mam mało czasu na lalki
Ale korzystając z weekendu zmalowałam Ghoulię. Co sądzicie?
Ghoulia repaint by Carmazin, on Flickr
Ghoulia repaint by Carmazin, on Flickr- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Bardzo ciekawy repaint, już podziwiałam na flickrze. 
- Balbinka
- Kontakt:
Ma super potencjał, ciekawa jestem całego pomysłu na nią. 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...
- lwica
- Kontakt:
Pięknie ją pomalowałaś,bardzo śliczne są kolory makijażu.
Ja jestem również ciekawa skończonej laleczki. 
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję Wam
chcę jej uszyć zwiewną sukienkę i upleść wianek na głowę. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma rzeczami- kolorem włosów (róż czy fiolet) i czy nie zrobić jej jeszcze rogu jednorożca za czole... Co myślicie?