heh, możliwe, że "swoje przeżyła" bo miał być softcorowy, psudowampirzy caucasian stajlDollytopia pisze:Bardzo ładne ujęcia, takie romantyczne i zwiewneTej MtM Lei nadałaś ciekawy kształt oczu, taki dojrzały; nie wygląda jak dziewczyna, ale jak kobieta, która swoje przeżyła.
Kayla/Lea
- XdazzleX
Re: Kayla/Lea
- lwica
- Kontakt:
Cimnoskóra Lea\Kayla Sophisticated Wedding Barbie 2002 To ta na samym dole ale ona jest śliczniutka
oj chciałabym mieć taką.
http://kattisdolls.net/KDold/facemolds/kaylea.htm
http://kattisdolls.net/KDold/facemolds/kaylea.htm
- ingrid
- Kontakt:
Bardzo ładna jest ta Kayla/Lea, nawet gdzieś zagubił się jej Azjatycki rys, chociaż jako Azjatka ta buźka sprawdza się wybornie, ale są i Azjatki o ciemniejszych typach skóry, czy mieszkanki krajów Ameryki południowej.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Poproszę o trąby i fanfary, bo oto ujawnia się moja pierwsza lalka, która zapoczątkowała "kolekcjonerstwo". Nie umiałam się jej oprzeć, kiedy zobaczyłam ją w sklepie i, ignorując swój instynkt, który wrzeszczał: "Nie bądź głupia, nie kupuj! Czy ty dziecko jesteś?", z premedytacją władowałam ją do koszyka zakupowego. W domu z drżeniem serca schowałam lalkę, jeszcze z opakowaniem, do bieliźniarki i wyciągałam tylko od święta, żeby się nią nacieszyć (bo co powie rodzina, na pewno będą się śmiać). Jednak stało się tak, że nikt się nie śmiał i nie śmieje do dzisiaj, a mnie lalki rozrosły się wzdłuż i wszerz. A wszystko to za sprawa jednej, pachnącej truskawką Kayli 

- Arima
- Kontakt:
Śliczna i faktycznie "warta grzechu". 
Właśnie takie Lee lubię najbardziej - z ładnym wyrazistym makijażem oczu i rzęsami, a nie wąziutkimi patrzałkami.
Pokazuj ją częściej!
Właśnie takie Lee lubię najbardziej - z ładnym wyrazistym makijażem oczu i rzęsami, a nie wąziutkimi patrzałkami.
Pokazuj ją częściej!
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Wcale się nie dziwię, że musiałaś wziąć ją do domu! *___*
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Mmmm, tak, miało nie być trupków, khem, khem, khem (kaszel mający pokryć wstyd i zażenowanie, spowodowane tym, że nie dotrzymuję sobie słowa). No ale, ten teges, znów się nie udało. Zupełnie nie wiem, dlaczego

- Neytiri
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
Ja też koło tak pięknego "trupka" nie umiałabym przejść obojętnie,także spoko to jest zupełnie zrozumiałe. 
- Dorii.86
- Kontakt:
Odświeżam wątek moją nową Leą 
Fashion Fever dostała MtM ciałko
Got new body
by Dorothy M, on Flickr
FF Lea on mtm body
by Dorothy M, on Flickr
Fashion Fever dostała MtM ciałko
Got new body
FF Lea on mtm body - Asiasta