barbusia77 pisze:wygladala by lepiej jakby nie miala az takiej kwadratowej twarzy
Sama nie wiem, w ogóle gdzieś mi te jej proporcje lica nie grają
barbusia77 pisze:wygladala by lepiej jakby nie miala az takiej kwadratowej twarzy
nie wygladala by na smutna gdyby nie ta szeroka dolna szczeka -- wyglada jakby na ring szlaAarjelin pisze:barbusia77 pisze:wygladala by lepiej jakby nie miala az takiej kwadratowej twarzy
Sama nie wiem, w ogóle gdzieś mi te jej proporcje lica nie grająoczy, nos, usta... lalka sprawia wrażenie smutnej
albo wręcz zdołowanie-znudzonej, a chyba raczej nie o taki efekt chodziło... Jednak niestety jestem bardzo nią rozczarowana
A wyraz jej twarzy raczej nie zapowiada, żeby spodziewała się wygranej walkibarbusia77 pisze:nie wygladala by na smutna gdyby nie ta szeroka dolna szczeka -- wyglada jakby na ring szla
Stary_Zgred pisze:Niestety Lara Croft musi mieć dla mnie twarz pięknej Angeliny Jolie. Film był kichowaty, ale to dla mnie archetypiczna Lara. Dlatego tej nowej chyba nie polubię.
Popieram... Dla mnie też Jolie jako Lara była najlepsza.Arima pisze:Dokładnie tak - dla mnie Lara to Jolie, koniec i kropka. Ktoś inny w tej roli kłóci mi się z kultowym wizerunkiem.
Ubranko fajne, ale dla samych ciuchów kupować nie zamierzam.
Z tego co widzialam do lalki powinien byc dołączony jasny plecak.Carmazin pisze:Asiasta, widziałam i jestem zachwycona! Ciekawi mnie, czy będzie ją można normalnie kupić i czy będą do niej jakieś akcesoria, czy tylko ciuszek. Fajne wyróżnienie dla Martyny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość