https://www.instagram.com/p/BcfjM8hBQNU ... =dollhorns

DziękiArima pisze:Wow, fantastyczne!![]()
Na filmiku widać ile pracy trzeba włożyć w takie maleństwa.
I podziwiam twoje pazurki.
Jakoś umknęło mi podziękowanie Ci za komentarz napisany już dawno! Naprawdę fajnie, że Feli spodobała Ci się w tej odsłonielwica pisze:Fela z tymi czerwonymi oczkami jak i w całej stylizacji wygląda prześlicznie.
Uwielbiam ten kamień! Kupiłam kiedyś torebkę surowego ametystu, więc mam zapas i na pewno jeszcze go wykorzystam przy innych projektach.Pokrzyva pisze:Urzekło mnie wykorzystanie surowego ametystu!
Bardzo Ci dziękujęBalbinka pisze:Cudowne jak wszystko co wychodzi spod Twoich rąk
Dzięki wielkie! I zaraz znowu wstawię zdjęcie z fioletowymi paznokciami... Mam nadzieję, że nie kradną całego show dla siebieCarmazin pisze:Świetne te rogi! (A i paznokcie też masz świetne, śliczny kolor XD) Z nimi Twoja Feli (Tak ma na imię, czy źle pamiętam?) Wygląda bardzo zadziornie

Absolutnie warto było go dodaćSeevou pisze:Ten dodatkowy staw przy biodrach wygląda dziwnie, ale np. w spódniczce już by nie odwracał uwagi, a dzięki niemu lalka może objąć kolana lub założyć nogę na nogę.
Do otworzenia sklepu jeszcze sporo mi brakuje, ale dziękujęSoihime pisze:Jejku otwórz sklep :0.
Chętnie bym zobaczyła męską lalkę w Twoim wykonaniu. Podziwiam za precyzję i wykonanie z dbałością o szczegóły. Pępek jest prześliczny, tak samo jak linie brzucha.
Mam nadzieję, że efekt końcowy Cię nie zawiedzieAarjelin pisze:Absolutnie warto było go dodaćSeevou pisze:Ten dodatkowy staw przy biodrach wygląda dziwnie, ale np. w spódniczce już by nie odwracał uwagi, a dzięki niemu lalka może objąć kolana lub założyć nogę na nogę.ilość możliwości jakie daje przy pozowaniu to sama zaleta. W ogóle całe ciało, jego proporcje, zdolności póz i ruchu są kompletnie cudowne :3 i też muszę pochwalić zwłaszcza ten uroczy brzuszek i bioderka
Jestem niesamowicie ciekawa jak będzie wyglądać w całej krasie, łącznie z główką :3 i trzymam kciuki mocno bo efekt już teraz widać, że będzie iście pyszny
Dziękilwica pisze:Oczywiście,że wybaczam za zapomnienie o komentarzuzwłaszcza jak na przeprosiny dostajemy takie cudowne zdjęcia.
![]()
Ciałko jest fantastyczne,ja nie wiem jak Ty takie cuda robisz ale jestem zachwycona.
Śliczna linia szyj,ładnie wyprofilowane łopatki,naturalne piersi,piękna linia brzucha.Ładna pupa jak u Kim Kardashian,a to komplement.
Śliczne są również dłonie i stopy.No wszystko jest fantastyczne.
A ja,że na bjd się nie znam to mam takie głupie pytanie.Czy to ciałko zostanie takie w dwóch kolorach,czy je jakoś na jeden kolor pomalujesz? I oczywiście nie mogę doczekać się główki i tego jak cała panna będzie wyglądać.A będzie ona miała jakąś nazwę czy imię?
Nie ma za co, to ja jestem wdzięczna za zainteresowanieBalbinka pisze:Dziękuję za zdjeciaCiałeczko jest cudne. Podoba mi się jak siedzi boczkiem, a patent z "wychodzącymi" nogami ze stawów widziałam już innych lalek bjd (być może w trochę innym wydaniu, ale idea ta sama). Niesamowicie ciekawa jestem panny z głową. Masz niesamowity talent i zacięcie i cierpliwość
Klej Magic to jest kluczAnnorelka pisze:Jestem pod olbrzymim wrażeniem! Tym bardziej wiedząc ile Ci to czasu zajęło, gratuluję cierpliwości do poprawek i talentu.
Mam jeszcze jedno pytanie z zupełnie innej kategorii - jak robisz peruki z włosów z Aliexpress? Na co kleisz? Magic wystarczy? Chyba pozbywasz się tasiemek wtedy?

DziękujęArima pisze:Rewelacyjne ciało, bombowe, odlotowe i w ogóle brak mi słów.![]()
Jak najbardziej jestem za tym, żebyś robiła bjd seryjnie! Taka mała firma, coś jak Little Rebel.
Szalenie podoba mi się jak lalka siada z kolankami przyciągniętymi do torsu.
Masz przeogromny talent!
Bardzo miło mi to słyszeć! DziękujęPentesilea pisze:Jestem zachwycona efektem Twojej pracy. Ciałko wygląda rewelacyjnie. Nie mogę się napatrzeć na te wszystkie detale - obojczyki, zarys brzucha, dłonie... nad każdym kawałeczkiem można się rozwodzić bez końca. I też jestem za tym, żebyś zrobiła jakąś serię tych lalek, chętnie bym taką przygarnęła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości